Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoroka

co mam zrobic pomocy

Polecane posty

Gość kokoroka

od wczoraj nocuje u nas wujek ze slaska i niewiem jak to sie stalo ale gdzy stalam przy kuchni robilam sobie budyn ,on przechodzil i nagle poczulam jego genitalia na moim tylku , zaczął mnie bujac a potem odszedl jakby nic sie stalo a ja poczulam sie troche jak molestowana . na drugi dzien chcial aby z nim poszla sie przejsc do galerii handlowej odmówiłam ale on wciaz nalega co mam zrobic? boje sie

Gość gretel.
haha, ale się uśmiałam :D

Gość Anarchista
A ile Ty masz lat?

Gość kokoroka
18

Gość Anarchista
To juz nie jestes dzieckiem i mozesz to jakos asertywnie rozwiazac.Chyba, ze Ci sie to podoba i tylko udajesz niewinna!

Gość kokoroka
co mam niby zrobic? nikt mi nie uwierzy , bo tej wuj jest religijnym czlowiekiem i jest wdowcem i udaje od paru lat biednego , ciągle rozpamiętywanego żone faceta !

Gość blowwww
kokoroka chyba lubi takie rzeczy jak tak patrzę w innym temacie :O chyba tylko o gumkach myślisz.

Gość Anarchista
Znamy sie z takimi religijnymi.Znamy sie nawet i z ksiedzami.U wszystkich takie same robaczywe mysli. Musisz bronic swoich praw i nie dac sie zdominowac.Moze wyjdz z domu .n.p. do kolezanki i przeczekaj wizyte "wojka" trzymajac sie od niego jak najdalej.Mozesz tez zaprosic do siebi jakas kolezanke.Niech posiedzi troche z toba.Twoi rodzice pewnie sa ciemni skoro nie masz w nich oparcia.