Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Liana_24

Walentynki - czy wypada kobiecie zrobić pierwszy krok ...???

Polecane posty

Mam kolegę , znamy się od ponad roku . Przyjeżdża do mnie czasami ale piszemy na gg i na telefonie. Rozmawiamy o wszystkim, ostatnio zauważyłam ,że coraz częściej o nim myślę ... Czy w walentynki wypada wysłać mu wiadomość graficzna na nk lub FC ?

Gość bulibulgum
ja bym nie wyslala . chlopaki nie lubia jak dziewczyny sie o nich staraja ale sami lubia sie o nas starac ;0 wiem o tym bo powiedziaol mi kiedys to mojbliski kolega do ktorego podbijala moja koleznka ;) wiec odradzan, zaczekajj jesli piszecie to sie samo w koncu rozwiaze, poczekajn a niego

Nie wysyłaj pierwsza . Poczekaj staraj się go zainteresować go sobą i daj mu subtelne sugnały ,że Ci się podoba.... Wyślij jeśli chłopak jest strasznie nieśmiały i bedziesz widzieć ,że on ciebie też lubi.

Gość ..ot...co..
nie wysylaj...

ja jestem tego zdania ze mamy XXI wiek i wszystko jest dozwolone... Jezli ci sie podoba to bierz sie za niego , moze on niewie jak ma ci to pokazac itd i czeka na Twoj pierszy krok?

teraz jestem w jeszcze większej rozterce. Dodam,że nie jesteśmy nastolatkami . On ma 26 ja 24 lata .

moja sytuacja jest pogmatwana, bo ja jestem w trakcie rozwodu i mam dziecko( on o wszystkim wie ,o dziecku o rozwodzie ) zainteresowany jest bardzo moja sytuacją .

bo skurwiela to miałam męża , a to normalny facet, o 180 stopni inny niż mój ex- zależy mi