paris:-) 0 Napisano Styczeń 31, 2011 jestem w 16 dniu cyklu,czyli mam dni płodne problem w tym że od 3 dni mam strasznie dużo wydzieliny,jest biała ale do tego wszystko mnie swędzi i nic nie daje mi podmywanie się kilka razy dziennie. Jak myślicie czy to może byc jakaś infekcja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malinowa herbata mniam Napisano Styczeń 31, 2011 grzybica, idz do lekarza albo do apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Styczeń 31, 2011 dodam jeszcze że czasami przy dniach płodnych miałam już takie objawy,ale nigdy nie swędziało mnie aż tak bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska02 0 Napisano Styczeń 31, 2011 to pewnie grzybica . czy te upławy sa kłaczkowate , przypomina serek i czy zauważyłaś tam jakieś zaczerwienienia ? Jeśli tak to zapewne jest grzybica pochwy , ale pewności nie ma , tak czy siak do lekarza musisz iść ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris:-) 0 Napisano Luty 1, 2011 ale biała wydzielina przy grzybicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach