Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 1981

jaki prezent dla chłopca 5 latka

Polecane posty

Gość aga 1981

Co można kupić dla 5 latak???

Gość darikaka
mojej siostrzenicy,ktora w listpadzie teraz konczyla 5 lat rodzinka kupila np duze puzzle do skladania kolorowanki ciuchy ogolnie jakies zabawki lub taka zabawke ktora rozwija jakis instynkt teraz jest tyle rzeczy do wyboru w sklepach,ze napewno cos znajdziesz!:)

Gość matildii
prezent adekwatny do wieku..moze byc to jakas gra wspomagająca myslenie. Jak kupisz maskotke albo autko to dziecko szybko sie tym znudzi. Zabawka musi byc interesująca a zarazem skłaniająca do myslenia..

Gość Tor wyscigowy :)
Taki z przeszkodami,najlepiej jak bedzie zasilany akumulatorkiem ,bo baterie szybkjo sie wyladowuja,tylko troszke ryzykowne to jest,bo moj wlasnie maly takie cos pod choinke dostal nbo i teraz hmm.... maz ma zabawke ;) ale ogolnie synek jest bardzo zadowolony.

Gość Gloriiia
Zobacz oze coś na www.pogrosiku.eu, jak nic tam nie znajdziesz to mozesz sobie tam zamówić na życzenia.

Gość sasd2e111111
Ja proponuję jakieś gry edukacyjne, zerknij tutaj: http://szkolnis.pl/gry_edukacyjne Jest duży wybór, a dzieci w tym wieku kochają różnego rodzaju łamigłówki, no i dużym plusem jest to, że mogą się takimi zabawkami bawić z rówieśnikami, dzięki czemu tak szybko mu się nie znudzą. Ja kupiłam ostatnio córce koleżanki grę "Bystre Oczko", nawet mi gra w nią sprawiła frajdę :)

Gość gość
To ma byc prezent dla chlopca czy dziewczynki? I ile pieniedzy mozesz przeznaczyc?

Gość gość
Wg mnie idealne byłoby Lego. Przynajmniej mój synek najbardziej by się z Lego cieszył. Ewentualnie jakiś ciekawy helikopter lub auto bardziej wypasione ;)

Gość gość
Ten chłopiec ma już 7 lat bo temat jest z 2011r ;)