Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6000

Co zrobic w takiej sytuacji? Wazne

Polecane posty

Gość 6000

Mam konto na badoo. - cos jak sympatia.pl z tym , że jest opcja że mozna zaznaczac czy chce sie poznac dana dziewczyne / chlopaka z listy i sa do wyboru TAK , MOZE i NIE.. Jedna dziewczyna zaznaczyla na moim zdjeciu - Moze , spodobała mi sie tez wiec zaznaczylem , ze chce ja poznac - TAK . Napisalem do niej pierwszy wiadomosc, ze moze warto byloby sie poznac itp. . Odczytala ją ale nie odpisala. Wiem , ze odwiedziła moj profil. Wiem , ze moze byc to spowodowane tym ze np jednak rozmyslila sie , po sprawdzeniu profilu itp. ale jednak chcialbym jeszcze napisac 2 wiadomosc . Co moglbym napisac , zeby zachecic ja do odpisania ? Pytac w jakis sposob dlaczego nie odpisala ? Z gory dzieki za porady

Gość Zuzanna Ameliiia
Ja bym napisala - " A moze jednak sie odezwiesz?"

Gość 6000
no mozna sie domyslic ze jedna z przyczyn dlaczego nie odpisuje jest to ze mnie olala, ale moze jednak to cos innego.. Jakies jeszcze inne propozycje - co mozna by napisac?

Gość atari zwei
listę zakupów. albo wpisz w googla swój nick z bado może coś to wyjaśni.

Gość 6000
bardzo pomocne, :>

Gość Zuzanna Ameliiia
Co napisales poprzednim razem.....? To bylo cos co ja nie zainteresowalo. Moze tekst byl za dlugi i uznala Cie za nudziarza+ Krotki tekst - moim zdaniem - bedzie najlepszy.

Gość 6000
To byl krotki tekst , 2 zdania. W stylu ze skoro zainteresowal ja moj profil a i moja uwage przyciagnal jej , to warto byloby sie poznac. Cos w tym stylu. Fakt nie byl to porywajacy tekst, ale chyba mozna bylo cos odpisac ..