Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooxyzooo

ciąża czy inna dolegliwosc ???

Polecane posty

Gość oooxyzooo
kurwa jeszcze oczytalam sie o tej ciazy pozamacicznej.. :( blagam wspomorzcie mnie jakos.... :(

Gość oooxyzooo
:(:(:(

Gość oooxyzooo
teraz bardziej krwawie... kiedy powinnam sie tym nie pokoic ? weekend jest wiec nie mam jak do ginekologa... szpital pozostaje.. prosze doradzcie cos... !! :(:(:(:(

Gość oooxyzooo
dlaczego nikt nie chce mi pomoc ?? :(

Gość to znowu ja i ty i ja i ty
słuchaj, uspokój się przede wszystkim, ja mialam raz misiączkę przez 14 dni a nie biorę żadnych hormonów. do disij nie wiadomo czy to była ciąża czy miesiączka czy co innego. a bóle w brzuchu i wyczuwalne na zewnątrz ruchy jakby w ciąży mam często a jednak ginekolog stwierdził że nic mi nie jest i ty się uspokój, jak cię zacznie boleć albo dostaniesz krwotoku idź do lekarza albo do szpitala. ani my ani ty nic w internecie nie wskóramy

Gość oooxyzooo
caly czas obserwuje wlasnie to krwawienie... :( mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby pojscia do szpitala ehh :(

Gość znowu ja i ty
no oby nie, nie wiem skąd się to bierzeale czasami mam podobnie

Gość pawlaa
jak się ma miesiaczkę to zazwyczaj się krwawi, nie rozumiem Twojego zdenerwowania, test wyszedl negatywny więc w ciąży nie jesteś a jak czytam że termin okresu miałaś mieć za parę dni tzn że przyszedł wcześniej co zdarza się często. Nie czytaj o ciążach pozamacicznych i innych rzeczach które Cię nie dotyczą bo nie potrzebnie się wkręcasz.

Gość pawlaa
aha i mnie też brzuch boli nawet tydzień przed okresem pewnie ponad połowę kobiet na świecie też więc wyjąkiem nie jesteś. nie martw się napewno wszystko jest ok.

Gość oooxyzooo
dziekuje wam .. tylko wlasnie dziwne to ze miesiaczka przyszla wczesniej... zazwyczaj tak nie bylo. raczej nawet nigdy. albo w terminie przychodzila albo sie opozniala wlasnie :( caly czas zerkam na podpaske.. moze i sobie cos wmawiam..:(

Gość gośka_20
cześć! mam taką dziwna sprawę. Biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie, nie pominęłam żadnej a jestem na nich już 5 miesięcy. Tylko, że tym razem w czasie przerwy i po niej nie pojawił mi się okres.. kochałam się z chłopakiem w grudniu, rano mam mdłości, dziwne uczucie w brzuchu, zawroty głowy... Czy to możliwe, że zaszłam w ciążę? wiem, że raczej nie jesteście ginekologami ale może wiecie coś więcej ode mnie.

Gość buuba
No dobrze.. wiec ja miałam już 2 razy miesiączkę trwającą prawie tydzień. Zrobilam kilka testow i wyszly negatywnie. Ja jednak dalej sie boje. do tego od 2 dni mam uczucie zawrotow i ciezkosci glowy. Boje sie, poniewaz czytalam ze zawroty glowy moga byc objawami ciazy. wiec czy jest wgl mozliwosc zebym byla w tej ciazy?