Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asienka20

Prosze o pomoc!Nie mam juz siły!

Polecane posty

Gość Asienka20

Witam!mam strasznie powazne problemy!Juz nie wiem jak mam postepowac!nie mam siły walczyc z tym wszystkim!moj problem to:MOJ FACET!!!szarpie mnie przy pierwszej lepszej okazji nie wazne czy jestesmy sami czy w towazystwie bije mnie po głowie!nawet na ulicy to robi!nie chce sie ze mna kochac,robi mi awantury o byle co,jak cos gotuje to zawsze mu czegos brakuje,ciagle krzyczy na mnie wyzywa sie cały czas cos robie nie tak nie podoba mu sie jak sie ubieram jak sie maluje i czesze!poniza mnie strasznie!mowi ze jestem wiesniara,szmata,dzi*wka,gowniara pier.......!nie mam do niego siły ciagle zawsze jest moja wina!ciagle kaze mi sie tłumaczyc ze wszystkiego raz powiedziałam ze nie bede to szarpał mnie przy koledze!mysle czasami o najgorszym bo czuje sie jak taka szmata!jestesmy razem 3 lata i mieszkamy razem juz od 2 i poł roku tak mam z nim a mimo wszystko go kocham!i za co?dodam ze mam 20 lat a on o 15 lat starszy!juz kiedys chciałam to zakonczyc to powiedział zebym spierd*alała a jak wruciłam do rodzicow do domu to wydzwaniał po pare razy dziennie i mowi ze mnie kocha!prosze pomuzcie mi :(

Gość ja pieerdoooole
bez komentarza.....ja pieeeerdooole, taa jeszcze zdobcie sobie dzieciaka do pelni szczescia i za klkanascie miesiecy jak nie lat usłyszymy takie samo zakonczenie akcji zycia dziecka jak dwa tygonie wczesniej zakatowane 2 letnie dziecko na smierc, barvooo, szerzysz i roimnazasz patologie takim postepowaniem bez zadnej reakcji zamiast spieerdalac gdzie sie da ,byle dalej od potencjalnego mordercy bo juz psycholem jest, kwestia dni

Gość kaldkdsksdfwefdc
hahaha dobre juz wiadzialam tu ten temat, beznadziejne prowo. dziekujemy pani spadowa

Gość drytyty111
Po cholere tu piszesz? Jakiej rady oczekujesz? Nie masz za grosz szacunku do siebie, lubisz szmacenie i nagle na żale cie naszlo? Jakby ci bylo zle to bys odeszla. Zrob tylko przysluge spoleczenstwu i podwiaz sobie jajowody zeby taka patologia jak wy sie nie rozmnazala dalej

Gość Powerxxx
15 lat starszy ?? Z Twojego opisu wynika że jesteś z nim dla kasy to o co masz pretensje ??

Gość to jest pyta
podaj namiary a tam przyjade i sam go po tej glowie zaczne bic , damski bokser....

Zostaw go bo prędzej czy póżniej zrobi ci naprawde krzywde! Tacy się nie zmieniają nie licz na to! Wiem że to nie jest takie proste ale to dobra rada!

www.kobieceserca.pl/ tam szukaj pomocy i to jak najszybciej ,zanim ten człowiek zrobi Ci coś strasznego.To czego doświadczasz to przemoc ,okrutna i niszcząca.Potrzebujesz pomocy.Samej będzie Ci trudno odejść,bo jesteś od niego uzależniona.Ratuj się dziewczyno póki jeszcze czas.