Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejsy paprykowe

boje sie sexu

Polecane posty

Gość lejsy paprykowe

mam 22 lata i boje sie sexu, lubie sie calowac, przytulac z facetami ale boje sie zeby nie doszlo do sexu, nie wiem czemu tak jest, ale przez to kazda fajniejsza znajomosc, ktora moglaby sie przerodzic w powazny zwiazek konczy sie nagle milczeniem, a ja sie pierwsza boje odezwac zeby sie nie wyglupic nie wiem co robic

Gość lejsy paprykowe
dodam ze nie jestem dziewica, nie uprawialam sexu od 6 miesiecy, i czasem mam straszna ochote isc na calosc, ale nie moge sie przelamac... wstydze sie swojego ciala, nie wiem, boje sie ze cos bedzie nie tak, co sobie facet o mnie pomysli

Gość Od szampomuNivea wypadająWłosy
Ja też tak mam! Mam już skończone 22 lata i jestem dziewicą. Mam chłopaka od ponad roku i są różne zabawy ale sexu się boję. To chyba przyjdzie z czasem.

Gość lejsy paprykowe
a ja nie mam chlopaka i chcialbym wreszcie poszalec, ale widocznie nie umiem wrzucic na luz i cieszyc sie chwila, wlasnie od soboty nie odzwya sie do mnie zajebisty koles, bo liczyl na sex, ale do niczego nie doszlo.... i jest mi teraz glupio i przykro

Gość o jak ja waas rozumiem
juz sobie predzej nawet zaplanowalam ,ze przed pierwszym seksem sie upiję tak na odwagę...

Gość lejsy paprykowe
niechby sie odezwal to mu choc reka zrobie a moze i ustami

Gość lejsy paprykowe
18.38 podszyw :/

jak dla mnie to ci faceci o ktorych piszesz to chca tylko sexu od ciebie...sorki ale tak to wyglada i nawet mnie to nie dziwi bo to poprostu faceci...ale jak chcesz miec fajny sex i jeszcze do tego fajnego faceta i normalny zwiazek to nie zadawaj sie z kims kto nie oddzwania bo liczyl na sex i go nie dostal.powidzenia:)

Gość lejsy paprykowe
agatka30 dzieki :) tylko gdzie znalesc pozadnego faceta...

Gość ja mialam podobnie...
przede wsysztkim balam sie ciezy i sama nie wiem czego jeszcze ale jakos no nie chcialam i juz........ale gdy poznalam mojego obecnego chlopaka to nie tlyko nie balam sie sexu ale go chcialam po prostu...to chyba chodizlo ze nagle wiedzialam, ze to ten ejdyny, ze chce tylko jego, ze chce wsyztsko z nim robic...

hmmm.gdzie? to dobre pytanie. chyba sa wszedzie tylko trzzeba na poczatku dobrze go rozgryzc zeby nie wpakowac sie w cos niefajnego:) napisalas ze ktos tam nie odezwal sie bo liczy na sex i ty nie chcialas. wiec ewidentnie tylko na sexie mu zalezalo.nie uwazasz? jak by dostal to co chce to pozniej i tak by sie nie odezwal a ty miala bys moze stres ze zle zrobilas.wiem ze sexu moze brakowac najbardziej wtedy kiedy wlasnie nie mozna go od razzu miec...sama tez tak kiedys czulam:) tylko wiesz co ja mysle ze ty nie mozesz sie przemoc wlasnie dla tego ze nie masz stalego chlkopaka...ze tym ktorych znasz na kilka randek i malych zabaw to moze za bardzo nie ufasz i nie jestes pewna o co im wzgledem ciebie chodzi? a jak komus zaufasz to samo przyjdzie:)

Gość lejsy paprykowe
chyba sobie zasadzę ogóra między nogami

Gość kaferyjna panna :D
hej, no wiec jak to jest piszesz ze sie boisz sexu, a za chwile ze nie jestes dziewica i nie uprawialas go 6 miesiecy, no wiec jak to jest?

Gość ja mialam podobnie...
dziwie sie ze facet sie nie odzywa bo chcial sexu...a jak mu dupy nie dalas to sie nie odzywa a Tobie jeszcze zalezy zeby sie odezwal to bys z nim poszla do lozka...? nie szanujesz sie dziewcyzno? bzyknie Cie i oleje...

Gość lejsy paprykowe
trafilas w sedno, chyba jestem tym typem, ktory do sexu potrzebuje zaufania, milosci, a na chwile obecna nie mam kogos takiego, bo bardzo ciezko przezylam rozstanie i boje sie byc w zwiazku po prostu, wiem ze tego nie chce, jeszcze nie jestem gotowa, no i kolo sie zamyka, bo dla mnie miesiac znajomosci to za krotko na sex, a tydzien to juz na pewno, a spotykam takich facetow ;/

Gość lejsy paprykowe
ale on juz chyba mnie bzyknal, robil przy mnie tak: bzzzz bzzzzz bzzzzz

Gość lejsy paprykowe
boje sie ze jego siurak utkwi w mojej wielkiej cipie

Gość lejsy paprykowe
ja nie licze na to ze sie odezwie, tylko mnie sie glupio zrobilo, a to jemu powinno byc glupio ze jest takim dupkiem tak, pisze ze nie jestem dziewica, a 6 miesiecy temu sie roztalam z chlopakiem( bylismy dwa lata) i od tej pory nie uprawialam sexu, mam ochote, ale po prostu boje sie tego zrobic z kims....

Gość lejsy paprykowe
kto ma wiekszego niz 10 cm

no ale z tego co piszesz, z tamtym chlopakiem sie nie balas uprawiac. Wiesz facet to swinia tyle Ci powiem, ja tez mialam takie propzycje no ale nie jestem dziwka zeby po takim krotkim czasie isc z facetem do lozka, to ze sie nie odzywa olej go, jemu zalezalo tylko na jednym, nie dostal czego chcial wiec szuka sorry nastepnej naiwnej, koles jak bedzie chcial seksu to bedzie bajerowal, opowiadal jaka jestes wazna, a jak dostanie to czego chcial , przestanie sie odzywac, pisac i pojdzie do nastepnej, poczekaj na kogos, z kim bedziesz chciala to zrobic, jak TY bedziesz gotowa a nie jak koles bedzie o tym gadal

Gość lejsy paprykowe
bo mojego bylego znalam rok zanim zaczelismy byc razem, przyjaznilismy sie, a dopiero po 3 miesiacach zwiazku poszlismy do lozka, bo ja tego chcialam on mnie nie namawial, duzo rozmawialismy a teraz widze ze to zupelnie inaczej wyglada...

po 3 miesiacach, dziewczynoo, no moim zdaniem za szybko, powinnas byla go troche bardziej przytrzymac, zeby sie wykazal czy mu zalezy czy inne takie tam wazne rzeczy... ja bym nie poszla po 3 miesiacach, niektorzy czekaja rok, dwa lata, do slubu ale to za szybkoo....