Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokkk

Pomocy

Polecane posty

Gość kapturek16
No to mi sie juz troche rozjasnilo...:) Wiec tak. Podam na przykladzie moim. Znam takiego ksiedza, ktory jest MEGA przystojny... I jest cudowny. Mozna powiedziec, ze wlasnie idealny... Ale jakos staralam sie nie dopuszczac do siebie takiej mysli ze moglibysmy byc razem, bo... to jest przeciez KSIADZ! I wedlug mnie jedynym sposobem na to jest zapomnienie o nim... I musisz do tego dazyc. Bo to nie ma sensu. On uwaza Cie za zwykla dziewczyne, a jesli wie ze Ci sie podoba, to moze czuc sie z tym glupio. Chyba ze... tez darzy Cie nawet tym najmiejszym uczuciem... Wtedy by sie mozna bylo nad tym zastanowic:)

Gość kapturek16
I moze Cie tym pociesze, a moze troche dobije, ale tez osobiscie znalam ksiedza, ktory tez byl bardzo przystojny. Uwielbialam slychac jego kazan itd. A jak mowil to niektorzy nawet plakali. Ja nawet raz powiedzialam ze on ma taka wielka wiare, ze zostanie papiezem:p Haha. Nie masz pojecia jakie bylo moje zdziwienie jak sie dowiedzialam, ze juz nie jest ksiedzem. Zrezygnowal z kaplanstwa dla dziewczyny.,..

Gość rokkk
kapturek16, powiem Ci, że ten ksiądz.. No cóż, nie jest najprzystojniejszy.. Nie jest piękny, przynajmniej nie w obiegowym tego słowa znaczeniu.. Ale ma to coś, co mnie w Nim urzekło.. No właśnie - najlepiej zapomnieć.. Ja to wiem.. Tylko okazuje się, że w praktyce to jest praktycznie niemożliwe.. Zdecydowanie wolałabym, żeby nic do mnie nie czuł (chociaż często mam wrażenie, że jednak coś czuje), bo wtedy nie tylko ja bym musiała sobie jakoś z tym poradzić, ale oboje byśmy się męczyli..

Jeśli on będąc księdzem myśli o Tobie, to jego misja mija się z celem. :)

Gość do rokkk
ile masz lat ?? w bardzo podobnej sytuacji byłam , bardzo, mineło juz strasznie duzo czasu ale jak przeczytałam to co piszesz to przypomniało mi sie wszystko

Gość rokkk
27 zawsze szczery, powtarzasz się. Ale będę pamiętac o Twojej radzie ;)

Gość siekiera motyka bimber palka
wes sie stara dupo ogarnij a nie za ksiezulkiem latasz

Gość rokkk
Kurwa! Dzisiaj znowu Go widziałam i to wszystko, cholera, zaczęło mnie jeszcze bardziej przytłaczać.. Przez następny tydzień jakoś się pozbieram, aż znowu nadejdzie niedziela.. :o

Gość Miśka1122
Rokkk wspólczuję naprawdę, wiem jakie to uczucie.

Gość rokkk
Cholera, spędzę z Nim 2 tygodnie pod namiotem..

Gość annaBanna
Cos wiem na ten temat. Najpierw platoniczna milosc,potem milosne wyznania,nastepnie spotkania...i co dalej?... Tylko,ze to nie ja kochalam , ale on. I cierpie,codziennie.