Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugyugugyugyugyuig

Czy zauwazyliscie ze na blokowiskach mieszkaja debile??

Polecane posty

Gość yugyugugyugyugyuig

Mam mieszkanie w bloku i domek w dzielnicy willowej we wroclawiu. Musialem przeprowadzic sie do bloku na jakis czas z uwagi na remont tego drugiego. To co tu odpierdalaja ludzie to jakis dramat. Muzyka naparza do 23 a czasami do 24 jak w jakims tureckim burdelu, wychodzisz sobie do sklepu ludzie patrza sie na ciebie jakby chcieli cie zabic, zero uprzejmosci, po calym (mimo ze male) osiedlu popierdzielaja jakies szczyle z przerosnietym ego gotowe w kazdej chwili zaczepic Cie lub obrazic za byle co, ich laski to juz wogole zenada. Mlodzi, niby ludzie na poziomie, w wieku 30 lat tez prostactwo i chamstwo, gotowi cie pouczyc co masz robic gdzie mozesz chodzic a gdzie nie, wpycha sie taki prostak przed Ciebie zeby zajac miejsce w windzie, jego baba tez patrzy spode lba i prycha cos pod nosem. Probujesz zaprakowac -jakis mlody szczyl ze swoja baba wjedzie ci na chama przed nosem zajmujac miejsce, a jak sie upomnisz ze przeciez chciales tam zaparkowac to stanie jak kogut na srodku gotowy do bojki a baba zwyzywa cie jak jakas wioskowa rozpustnica. Ogolnie ludzie z ADHD na kazdym kroku, w dzielnicy willowej to nie do pomyslenia. kultura i swiety spokoj nikt sie nikomu do niczego nie wpierdala, nikt nikogo nie pierze za byle co, nikt niekogo nie obraza. Niebo a ziemia, dobrze ze moge stad uciec, ale podziwiam tych co mieszkaja w takich miejscach na stale

Gość o jak ja waas rozumiem
ale nie uogólniaj moze mieszkasz w jakiejs lichej dzielnicy bo moja ma się dobrze kretynie.

Gość wow!!!!!!!!!!!!!!!
jakie Jaśnie Państwo się trafiło, spójrz skąd pochodzisz? z głębokiej podwrocławskiej wsi?

Gość fejsbooch
Sąsiadów trzeba umieć ustawić to nie są uciążliwi.

Gość nie przejmujcie się blokersi
Ja nie mam nawet mieszkania w bloku, muszę Wam zazdrościć waszych "klatek", że o willach nie wspomnę.

Gość zauważyłam niestety
sytuacja życiowa zmusiła mnie niestety do mieszkania na blokowisku w największym polskim mieście... To co tu przeżywam to koszmar. Sąsiadów mam cichych, imprez nie urządzają, więc chociaż o tyle dobrze. Ale... Wyobraźcie sobie, że na moim piętrze ludzie chodzą wyrzucać śmieci do zsypu (niestety nie możemy się doprosić o zamurowanie) w SAMYCH MAJTKACH? Tzn. facet w samych slipach, a dwie babki w gaciach i koszulkach. Towarzystwo ok. 40tki, z różnych mieszkań! Nie rozumiem tego, jak im jest nie wstyd wyjść na klatkę schodową w samych gaciach?! Druga rzecz to palenie w windach - nosz kurwa tak mnie nosi za każdym razem jak wyczuję dym w windzie, parę razy opieprzyłam jednego faceta, a on za każdym razem to samo!

no niestety, mi pod blokiem jakies drecho-costam odkrecilo wentyle w oponach bo zaparkowalam tam gdzie jemu sie podobalo...

Gość yugyugugyugyugyuig
do "wow!!!!!" - o takim wlasnie agresywnym prostactwie pisze. Jakbysmy byli w realu pewnie zwyzywalabys mnie jak placowa baba a swojego faceta naklaniala do bojki. Zero kultury

Gość wow!!!!!!!!!!!!!!!
yugyugugyugyugyuig odwal się ode mnie mieszkam w blokowisku i czasem jest cięzko, i sąsiedzi rózni ale jestem, tolerancyjna dupe mma tam gdzie sram, nie wywyższam się w tym blokowisku choc faktycznie odstaje od reszty, wykształceniem, zachowaniem i kulturą, ale mieszkam tu gdzie mieszkam i nie mam zamiaru si ę z tego tłumaczyć, blokowisko blokowisku nie równe, po za tym tam też zyja ludzie... niee to bez sensu dyskusja na tym topicu

Gość vhuiorpew
Z jednej strony się zgadzam ,w blokach mieszka element społeczny poza wyjątkami. Czasem im się wydaje że są nie wiadomo kim bo mają samochód na kredyt. Towarzystwo willowe niestety też ma swoje wady. Są uprzejmi, owszem, wiesz że nigdy nie spotka cię dziwna niespodzianka. Ale to zakłamani hipokryci, wiecznie rywalizujący ze sobą, towarzystwo ę ą, uprzejmi do zerzygania, tchórzliwi,hermetycznie zamknięci, centusie żyją w swoich mafiach.

Gość dres
jestem łysy, nosze dres ale takich kompleksów i takiego wysokiego mniemania o sobie nie mam

Gość niestety tak
yugyugugyugyugyuig -calkowicie się z tobą zgadzam.

Gość niestety tak
du pa blada no niestety, mi pod blokiem jakies drecho-costam odkrecilo wentyle w oponach hm..... chyba też zastosuję tą metodę na głupków co bezczelnie parkują na naszym prywatnym parkingu:D