Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błonka

4 testy negatywne!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Błonka

spoznia mi sie okres mam 4 testy negatywne a straszne parcie na pecherz zrobilam bete jutro mam wyniki chyba zwariuje

jak wszystkie 4 były negatywne, to raczej się nie pomyliły

Gość Błonka
ajlin mam taka nadzieje tylko skad to parcie na pecherz i ciagle sikanie

to może być albo Twoja wyobraźnia, albo jadłaś/piłaś ostatnio dużo moczopędnych rzeczy, albo drobna infekcja pęcherza - też się wtedy częściej chodzi do toalety. Może to być też objaw nadchodzącej miesiączki - ja mam tak co miesiąc

Gość Błonka
wyobraznia raczej nie co chwile sikam boze to jest koszmar

Gość Błonka
dziewczyny powiedzcie cos na lepsze wsparcie

Gość zauważyłam niestety
Masz 4 negatywne testy i jeszcze sobie wkręcasz ciążę? :o Ale wy jesteście wszystkie zdesperowane.

Gość Błonka
niczego sobie nie wkrecam mowie jakie mam objawy okres spoznia mi sie 14 dni nie wiem czemu troche wyrozumialosci dla problemow innych

jeżeli to już 2 tygodnie, to testy się na pewno nie pomyliły. Jutro na pewno się przekonasz, że będzie dobrze :) Dobrze, że zrobiłaś betę, to nie będziesz się zadręczać :) Może ostatnio chorowałaś, albo byłaś w dużym stresie? działo się coś co mogło spowodować tak duże spóźnienie?

Gość Błonka
caly czas zyje w stresie mam troche nerwow nie ukrywam przeraza mnie to parcie na sikanie nie moge spac chodze do pracy nie wyspana boje sie ze to cos strasznego:(((((

Gość mozeeeeee
jakies zapalenie pecherza moze masz dlatego tak sikasz...

Może po prostu idź do ginekologa? on na pewno wymyśli skąd brak miesiączki i to parcie na pęcherz. Może to tylko infekcja?

Gość Błonka
jutro mam wizyte u ginekologa takze do jutra moze nie umre a czy jakas infekcja moze byc powodem opoznienia miesiaczki???

nie jesteś w ciąży ..a parcie na pęcherz może być wynikiem jakiejś infekcji poza tym jeżeli byś byłą w ciąży to objawy pełnego pęcherza są dopiero przy koncu gdy dziecko uciska na pęcherz ....

Gość Błonka
z tym sie zgodze co mowisz choc na forach internetowych mowia ze to pierwszy objaw ciazy

na forach i owszem ale sądze że kobiety sobie niektóre rzeczy wmawiają :) Obecnie jestem w drugiej ciąży i faktycznie jak dzieci zaczęły osiągać pewną wagę to z siusianiem tragedia jakaś teraz jestem w 32tc i zaczynam wieczorne podróże w kierunku porcelanowego wazonu :-D

Gość Błonka
oby twoje przeczucia byly trafne

Gość pelnanadziei
ja się wypowiem tak: też co chwilkę chodzę do toalety, a mój okres świruje. Co jest tego przyczyną? Chore nerki i tyle

Ja mam zapalenie przydatków czyli jajników i pęcherza. Dosłownie co 10 minut chodzę do toalety i robię po kilka kropel. A skąd Ty sobie wzięłaś to że częste siusianie jest objawem wczesnej ciąży? Ja byłam w ciązy dwa razy i parcie na pęcherz miałam dopiero wtedy gdy dziecko było duże i mi naciskało na wszystko co miałam w brzuchu! Do 4 tygodnia ciąży niema praktycznie żadnych objawów ciąży oprócz podwyższonej temp. ciała do ponad 37 stopni. Temperatura jest już wyszła od pierwszego dnia zapłodnienia.

Gość Błonka
Dzięki za przychylne opinie odebrałam bete wynik nie wykazal ciazy a ginekolog przepisala mi luteine.

Gość tulpan
Witajcie mam bardzo ważne pytanie. Ostatnio seks uprawiałam pod koniec sierpnia z zabezpieczeniem i bez wytrysku. Od tego czasu nie dostałam okresu a miałam dostac około 15-18 września i nie dostałam, zrobiłam 4 testy i wszystkie negatywne( różnorakie pink test bobo itp), dzisiaj zrobiłam czwarty, czy jest możliwość abym była w ciąży? Nie mam żadnych mdłości, zawrotów głowy itp.