Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia-28

rwanie zęba

Polecane posty

Gość kinia-28

chcę wyrwać zęba w Jaworze ale nie wiem ile to kosztuje prywatnie. czy może mi ktoś udzielić informacji?

Gość niestety tak
wyrwanie jest najtańsze:D 100zł na pewno

Gość kinia-28
Dziękuję za odpowiedz.Rwanie zęba jest najtańsze ale nie wiem czy najprzyjemniejsze. Mam zamiar iść do Wozniaka na ul.chrobrego, czy tam też koszt to 100zł, macie jakieś opinie o tym dentyście ?

usuwanie zeba jest dużo przyjemniejsze aniżeli borowanie...takie jest moje zdanie , dostajesz znieczulenie kilka sekund i po sprawie , no chyba , że do usunięcia masz ósemke i czeka Cię dłutowanie...jeśli mogę coś doradzić idz do chirurga szczękowego , nie do zwykłego dentysty.

Gość kinia-28
a gdzie taki chirurg przyjmuje jestem z Jawora. Nigdy jeszcze nie rwałam zęba a ten mnie boli jak zauważyłam jest czarny, to 5 górna. chcę iść do Wozniaka na chrobrego czy może słyszałam jak on wyrywa?

Gość gość
Ja mialam tylk o raz rwany zab, w lublinie na nowowiejskiego i trwalo to może ze 2 minuty. Zero bólu. Także nie do konca wierze w te wszystkie opowieści grozy które słysze….

Gość destrakcja chyba
chodzę do prywatnej kliniki stomatologicznej,która ma kontrakt z NFZ,dentystka jest 100% milsza jak w publicznym gabinecie,też nic nie płaciłem za rwanie,jeszcze zapytała czy znieczulenie chcę,wziąłem,też na NFZ,dłubała mi w buzi,zagadywała mnie,ja tylko, aha-yhy,i gotowe nawet nic nie czułem,sam zastrzyk trochę bolał,aż mi łza pociekła z oka:o