Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prowizja zero procent

nie zadaze napisac pracy magisterskiej w terminie :(

Polecane posty

co teraz mam zrobic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 o jak ja waas rozumiem
pisa膰 prac臋 magistersk膮 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anaste
a na kiedy masz ten termin? termin oddania pracy przed艂u偶asz - piszesz podanie do dziekana

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprosi膰 o przed艂u偶enie
terminu, je艣li to nie wystarczy, to o powtarzanie semestru - przy czym powatarzasz tylko jeden przedmiot tj. seminarium magisterskie.

Udost臋pnij ten post

serio? a w podaniu bede musiala podac konkretny powdod czemu nie napisalam w terminie??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poprosi膰 o przed艂u偶enie
Chyba nie, a je艣li nawet to napiszesz, 偶e masz trudno艣ci z zebraniem materia艂贸w albo 偶e projekt wymaga bada艅 rozci膮gni臋tych w czasie - rutyna.

Udost臋pnij ten post

no z tym zbieraniem materialow itp. to bylaby niezla sciema, ja po prostu za pozno sie za to zabralam i przez to jestem w czarnej dupie :) ale jak trzeba tak w podaniu napisac to napisze, co poradzic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do kiedy masz termin??
??

Udost臋pnij ten post

sluchajcie, a co z obrona? jak przedluze sobie o miesiac to obrone po prostu bede miala miesiac pozniej niz ci co w teminie oddali?

Udost臋pnij ten post

do polowy lutego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anaste
z obron膮 to r贸偶nie, u nas jest robione tak: 1. przedterminowa (wczesna obrona) w maju 2. terminowa w czerwcu, po sesji tradycyjne 3. we wrze艣niu/pocz膮tek pa藕dziernika temermin oddania prac do dziekanatu: 2 tyg, przed obron膮 tzn. je艣li bronisz magistra w normalnym trybie, masz maaaaaaaas臋 czasu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do kiedy masz termin??
Terminem obrony sie nie martw. Najpierw promotor musi zatwierdzic i podpisac prace, a dziekanat wyznaczy ci termin kiedy ja zarejestrujesz.

Udost臋pnij ten post

ale ja mam studia 5,5 roku, obrony sa po sesji zimowej wiec mam... a wlasciwie nie mam juz wcale czasu...

Udost臋pnij ten post

acha, dzieki za informacje ale to nie bedzie jakis odlegly termin np. 3miesiace?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredny babulec
napisz teraz podanie o przedluzenie terminu oddania pracy magisterskiej, jutro zanies do dziekanatu. powod mozesz podac byle jaki. u nas potrzebna byla jeszcze akceptacja promotora i jego opinia o stanie zaawansowania pracy. bez tego w ogole nie przyjmowali podania.

Udost臋pnij ten post

kurde, ale powiem Wam, ze tak srednio chce sciemniac z tymi materialami do pracy bo wcale tak nie jest i to wiadomo... moge w tym podaniu napisac, ze z powodow osobistych ew. przez problemy ze zdrowiem jestem "opozniona" ?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredny babulec
mozesz. napisz zreszta co chcesz, to jest w sumie malo wazne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anaste
to biegnij jutro z podaniem, zale偶y o ile chcesz przed艂u偶y膰 i czy jest ju偶 ustalony termin obrony, je偶eli przed艂u偶asz niewiele, a promotor i reszta grupy p贸jdzie ci na r臋k臋, to bronisz si臋 ze wszystkimi, je艣li taka opcja nie wchodzi w gr臋 w jaki艣 czas p贸藕nij, chyba, ze kto艣 ma jeszcze wi臋ksze ty艂y ni偶 ty i b臋dziesz musia艂/a na niego czeka膰 :p

Udost臋pnij ten post

bronienie z grupa - nie ma takiej opcji... bylam dzis u promotora, powiedzialam ze jestem w czarnej dupie, a on ze ok "to fajnie bo on i tak ma teraz urwanie glowy z inzynierantami" :) i wcale mnie nie gonil z podaniami czy cos, zupelnie na luzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anaste
czyli promotor jest co przychylny :classic_cool: wrzu膰 na luz i pisz swoim tempem, jak napiszesz to si臋 obronisz i przedstawisz sie znajomym jako Megi :p

Udost臋pnij ten post

no promotor luzak jako i ja :) dzieki za slowa otuchy, ja w ogole niezorientowana jestem, ostatnio do szkoly chodzic mi sie nie chcialo i nie wiem jak to wszystko jest zorganizowane - obrony, terminy, podania...

Udost臋pnij ten post

haha Megi :) beda mnie wytykac palcami "to ta, co nie napisala pracy w terminie" ;)

Udost臋pnij ten post