Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anneta

ciąża przez dotyk

Polecane posty

Gość anneta

po co straszycie młode pary wmawiając im na forach że można zajść w ciąże przez palcówkę,siadanie na płynie przedwytryskowym, co jeszcze wymyślicie ??? w takim razie kobieta może sama zrobić sobie dziecko, chłopak wytworzy troche płynu przedwytryskowego gdy mu kobieta będzie walić czy robić loda, ona sobie to zgarnie palcem i włozy do pochwy i co ?? jest zapłodniona waszym zdaniem.. gratuluje , może wasza mama was zrobiła palcem

Gość gość
Ja się bałam ze zaszłam w ciaze przez plame prejakulatu na spodniach chłopaka... ocieralismy sie a ja bylam bez majtek ale dostałam okres, nawet 40 dni po zdarzeniu zrobiłam test bo jeszcze to we mnie siedzialo ta mysl

Gość gość
Ghodząc bez majtek nawet wiatr by cię zapylił.

Gość gość
co do ciazy z palca , to nawet ginekolodzy na forach wypowiadaja sie ze jesli palce sa w s*****e chlopaka albo w preejakulacie i zostana wprowadzone do pochwy to jest mozliwosc zaplodnienia, przez takie odpowiedzi lekarzy duzo osob wpada w panike i strach

Gość gość
To jest możliwe. W czasie owulacji gdy kobieta ma plodny śluz to jak przeniesie nasienie na palcach może zajść w ciążę :)