Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokikuki***

pytanie do pan

Polecane posty

Gość kokikuki***

hej, chce poradzić sie na forum, bo juz sama nie wiem co o tym myslec. Mam 23 lata,w zeszlym roku (na początku) zdarzyło mi się nie mieć okresu przez 2 miesiace, i w polowie 3go doszly jakies dziwne plamienia, ktore ustaly po ok tygodniu. Pobieglam do lekarza i okazalo sie, ze wszystko jest ok, mam sie nie przejmowac, bo wg pani doktor 'takie plamienia czasami sie zdarzają'. Później wszystko wróciło do normy, i dopiero przed świętami znów 'przeoczyłam' jeden okres. W kolejnym cyklu wszystko bylo na czas, okres zaczal sie w spodziewanym dniu, byl bolesny i obfity. Teraz znowu czekam na okres juz prawie tydzien. Nie mam pojecia co to jest, moze znowu powinnam isc do lekarza? tylko co ona mi powie... pewnie znowu ze wszystko jest ok... ma ktos pojecie co to moze byc? Troche zagmatwalam, ale mam nadzieje, ze zrozumiecie.

Gość biała magnolia
Masz nieregularne miesiączki. Są różne tego przyczyny - stres, duży wysiłek, dieta, zaburzenia hormonalne.

Gość kokikuki***
nikt nie doradzi?

Gość kokikuki***
tylko ze miesiaczkuje juz 10 lat i nigdy nic takiego sie nie zdarzyło...

Gość syylwia
hej jestem rok młodsza :) i miałam bardzo podobnie przez to straciłam dwie ciąże:/ :( zmieniłam lekarza i wyregulowal cykl tabletkami i obecnie jestem w 21tc bliźniaczej. Radzę pójść do innego lekarza najlepiej prywatnie. Innego wyjścia raczej nie widzę.

Gość biała magnolia
A co to ma za znaczenie ile miesiączkujesz? Wahania hormonalne mogą się pojawić w każdej chwili z róznych powodów. Ja zaczęłam nieregularnie miesiączkować po odstawieniu pigułek, na szczęście po porodzie się wszystko wyregulowało samo. Idź do ginekologa po luteinę, to jest na regulację cykli.