Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rabatka

powrót kompleksu małych piersi

Polecane posty

Gość rabatka

Nie pisze o poradę co mam zrobić mam tylko potrzebe wygadania się a nie mam z kim o tym porozmawiac. Chodzi o to że ostatnio zobaczyłam w komputerze mojego mężczyzny nagie zdjęcia jego ostatniej dziewczyny z którą był 7 lat. On już na początku naszej znajomości mówił że nie jestem w jego typie i ze lubi blondynki z dużym biustem. Ale powiedział też że pierwszy raz w życiu spotkał dziewczynę tak nie konwencjonalną jak ja i bardzo mu się to podoba. Mam czarne włosy i mały biust ale to mu wcale nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie wiele razy mi mówił że mam super figurę mimo że urodziłam 2 dzieci. Małe piersi zawsze były moim kompleksem nawet wstydziłam się ich przed moim już byłym męzem mimo jego zapewnień że są super. Przed moim nowym mężczyzną postanowiłam z tym skończyć i był pierwszym facetem przed którym rozbierałam się bez skrępowania. Ale po tym jak zobaczyłam zdjęcia tej dziewczyny z dużym , ładnym i kształtnym biustem wszystko wróciło. Wstydzę sie rozebrać przed nim i nie pozwalam się dotykać. On twierdzi że z tamtą to już historia i że teraz jestem tylko ja i mnie bardzo kocha, że chce ze n=mną żyć i nie patrzeć wstecz tylko do przodu. ale ja już nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy bez żenady zdejmuję przed nim bluzkę i mam pełną satysfakcję z seksu. Wszystko niestety wróciło i nie mam już siły znów z tymm walczyć. Boję się że on będzie się denerwował że nie pozwalam mu sie dotykać aż w końcu sobie odpuści. Bardogo kocham ale ten kompleks jest ode mnie silniejszy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować