Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juli24

krwawienie przed okresem- pomocy!!!!

Polecane posty

krwawienie przed okresem co moze byc przyczyną ??? pojawia sie ciemno brązowy śluz, potem krew a następnie znowu śluz brązowy... a do okresu jeszcze 10 dni

tez tak miałam i poszłam do lekarza. Okazało się że mam zapalenie przydatków czyli jajników i pęcherza. Jedynym objawem był częsty ból brzucha, spuchnięty brzuch no i ta wydzielina. Często miałam takie plamienia między miesiączkami. Teraz biore na to antybiotyki. Na razie nie wiem czy pomogły bo własnie okres dostałam;/

silne bole brzucha mam tylko w 1 dzien miesiaczki, a tak to nie mam.... wiec bede musiala sie wybrac do lekarza..

moze byc to spowodowane zbyt niskim poziomem progesteronu. A wspolzylas moze dzien przed lub w dniu ktorym pojawily sie plamienia?

Pytam bo czasem jak jest nadzerka to wtedy zdazaja sie plamienia po stosunku. Lekarzem nie jestem ale wg. mnie tak jak pisalam w pierwszym poscie prawdopodobnie przyczyna plamien w drugiej fazie cyklu jest zbyt niski poziom progesteronu.

Gość Agagajajajajmamamamtjtj
Mialam tak kilka cykli, z miesiaca na miesiac gorzej- niedobor progesteronu i podwyzona prolaktyna-dwa miesiace luteiny i bromergonu i jak reka odjal

ja tak mam od kilku miesięcy okazało się, że mam mięśniaka, który przez długi czas przez umiejscowienie nie był widoczny dopiero bardzo dobry sprzęt i doświadczenie lekarza sprawiły, że zobaczył tego mięsniaka jest mały, ale krwawi cholernie i powoduje plamienia, krwawienia, bóle brzucha zawsze po owulacji za 3 tyg mam wizytę u lekarza, który będzie go wycinał i ustalimy termin operacji polecam iść do lekarza i nie czekać na nic ja teraz leżę plackiem, nic nie robię, bo ten cholerny mięśniak powoduje krwawienia i bóle brzucha

ja tak miałam- niedobór progesteronu. Po luteinie przeszło. Ale wcześniej o tym nie wiedziałam i pierwszą ciążę poroniłam na samym początku:(

do lekarza pojde dopiero w maju jak przyjadę do polski bo narazie jestem za granicą... boje sie iść trochę bo to bedzie moja pierwsza wizyta.. masakra:(

to idź do lekarza-kobiety i powiedz, że to twoja pierwsza wizyta, nie lekceważ tego objawu-kiedyś pewnie będziesz planować ciążę

Gość Agagajajajajmamamamtjtj
Ja Ci radzę - broń Boże nie idź do kobiety. Też tak zrobiłam za pierwszym razem i dopiero po dwóch latach zmieniłam na mężczyznę- ginekologa - niebo a ziemia! Mniejszy stres odczuwam przed wizytą (właściwie żadnego), badanie nie boli (wcześniej myslałam że musi boleć :o )

Gość juliy24
:(