Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas-tam

trudy macierzyństwa

Polecane posty

Gość jakas-tam

witam wszystkie mamy! mam 5,5 miesięcznego synusia i każdy dzień z nim jest inny, nadal karmię piersią ale mój bobas nie chce pic jak jest jasno..haha karmie nocą 2 razy i nad ranem jak jeszcze ciemno, jak tylko sie rozjaśnia nie ma mowy o chwili skupienia z jego strony, kolejna szansa na karmienie to ok 17--tej jak znów jest ciemno.......oczywiście mały wtedy zjada zupki kaszki deserki... na dodatek śpi w ciągu dnia 4x po 40min. dziwne to czy normalne...myślałam ze jak już wkroczyliśmy w 6 m-c to będzie bardziej normalnie :o) chyba jeszcze muszę poczekać

Gość potrzebująca magnezu
Pewnie się wstydzi :P A tak na poważnie to każde dziecko jest inne i może już wyrasta z cyca? Pamiętam jak córka koleżanki w wieku 8 miesięcy z dnia na dzień powiedziała kategoryczne NIE.

Gość potrzebująca magnezu
A co do spania to moja córa w wieku 12 miesięcy już zaczynała spać 1xdziennie (ok 1-2godz) a jej kuzyn w wieku 19 miesięcy spał 2x dziennie po 3-4 godz... Więc te 4x40 min to pewnie normalnie :)

mój ma prawie 15 miesięcy i obecnie śpi od 15 do 17-18 ale coś ostatnio aż tyle śpi,chyba rośnie heh :D