Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kermitos

Znowu to zrobiłam...

Polecane posty

Gość Kermitos

Znowu się nażarłam. Obiecałam, że więcej tego nie zrobię, że schudnę, a tu znów nic z tego. Nie chce mi się żyć.

Gość kokolinkaaaaa
spokojnie:) to nie koniec swiata mam fajna dietke i nie chodzisz glodna :) wiem co mowie bo tyle diet ile ja juz mialam to szok:) a ta jest zaje***sta:D i sa efekty:)

Gość Kermitos
Tylko, że jutro ciągle jakoś nie nadchodzi. :)

Gość zennonnnnnneeeee
Na poprawę humoru zjedz sobie snickersa :P

Gość Kermitos
A czy mogłabyś podać tę dietę? No i jeszcze sposób na zmotywowanie się, bo tego mi najbardziej brak. :)

Gość Kermitos
Snickersa zeżarłam wczoraj, a dziś już nie mam. :) Ale mam Liona. :D

Gość zennonnnnnneeeee
No Lion jeszcze lepszy(jak dla mnie) :P

Gość kokolinkaaaaa
pewnie kazdy juz o niej slyszal bo to dieta Dukana, czyli bialkowa, proteinowa jak kto woli:) ja jestem na niej rok, wiec troche obcykana juz jestem:) ja tez dzis zjadłam pare wafelkow ale jest ok, nie mam juz jazd jak kiedys:)

Gość Kermitos
Ale mam tego takiego w sraczkowatym kolorze, a on mi jakoś nie podchodzi. :) Kurde, co zrobić, żeby wreszcie się wziąć za odchudzanie?

poczytaj sobie o diecie Montignaca - to filozofia odzywiania, nie chodzisz glodna, a chudniesz... nie chodzi o to ile jesz, ale co jesz :)

Gość fejsbooch
Też sie nażarłam, a próbuje sie odchudzac od kilku tygodni.

Gość Kermitos
Kokolinko, kupilam sobie nawet ostatnio o tym książkę, tylko nie mam kiedy jej poczytać. :) Wiem właśnie, że na tej diecie można ładnie schudnąć, ale słyszałam też, że przypłaca się to wszystko wypadaniem włosów itp. Prawdą to jest?

dieta Dukana jest niezdrowa - i mozna sie teraz dobrze czuc, skutki moga ujawnic sie po kilku latach (problemy z nerkami, z watroba - wszak czlowiek nie jest stworzony do opychania sie bialkiem)

Gość zennonnnnnneeeee
Kermitos To od krój czekoladę z orzechami i zostanie Ci zajeisty wafelek w karmelu :) najlepszy z całego tego batona.

Gość Kermitos
Du po blada, chętnie poczytam. :) Chciałabym jeszcze dodatkowo pójść na body space. :)

Gość kokolinkaaaaa
tzn ja nie wiem jak to jest do konca...bo mi wlosy zawsze wypadaly i teraz tez. Pije jakies specjalne witaminy dla odchudzajacych sie chyba firmy Zdrovit, lykam skrzyp polny i nie ma tragedii. Ja osobiscie polecam ta diete bo naprawde to jest jedyna dieta ktora mi podpasowala w 99% i trzymam sie jej bez torturowania sie

Gość Kermitos
Dzięki bardzo. :) No właśnie słyszałam, że Dukan na dłuższą metę jest bardzo niezdrowy. Ale zastanawiam się czy nie spróbować choćby na chwilę, a potem za jakiś czas po prostu nie wracać do obżerania się, tylko zacząć jeść normalnie. :) Zennnnone, nie prowokuj, bo naprawdę zaraz pójdę okrajać "lajona". :D

Gość zennonnnnnneeeee
Kermitos Ej chcesz żeby się zepsuł?? A tak to chociaż zjesz jego najsmaczniejsze serce :P

Gość kokolinkaaaaa
no wiadomo ze objadanie bialkiem nie jest zdrowe dlatego jest wymagane picie duzej ilosci wody. Ja robie sobie regularnie badania bo tez sie o tym naczytalam i jest ok. wytrzymaj na jakiejkolwiek diecie 2 tyg i na poczatek spadnie 4-5 kg bo to spada woda, ale i czujesz sie lepiej.

Gość Kermitos
E, to wciągnę całego, bo szkoda, żeby się reszta zepsuła. :) A odchudzać się będę od jutra. :D

Gość zennonnnnnneeeee
Ale weź sobie go zjedz tak że poobgryzaj wszystko wokół wafelka i go sobei na koniec zostaw,jest najlepszy :P

Gość kokolinkaaaaa
hehehehe uwielbiam takie podejscie :D ja tez tak robilam ze sie objadalam i mowilam ze od jutra dieta wiec trzeba sie najesc zeby nie ciagnelo hehehehe

Gość Kermitos
Kokolinko, ja po prostu muszę przestać żreć słodycze i przestać jeść po 18 np. A ja robię jeden podstawowy błąd - przez cały dzień potrafię nie zjeść nic, a napycham się na wieczór. :) 10 kg by mi w zupełności wystarczyło. :) A o Dukanie pomyślę. A skoro tyle czasu w tym siedzisz to powiedz mi, czy ta dieta nadaje się dla osób nie jedzących mięsa?

Gość Kermitos
Dobrze Zennnonne, zrobię wedle Twojej instrukcji. :) Fajnym podejściem jest jeszcze powieszenie sobie kartki nad łóżkiem z napisem, że będę się odchudzać od jutra. I codziennie jak wstajesz, czytasz tę kartkę i sobie myślisz, że jak to dobrze, że to dopiero od jutra. I tak codziennie. :D Grubas to se zawsze jakiś sposób znajdzie, byleby się tylko za siebie nie wziąć. :)

Gość kokolinkaaaaa
no wiesz.....tu podstawa jest kurczak, ryby, nabial i warzywa.... a i warzyw nie mozna jesc non stop..... bedzie ciezko, ale jak krotko bedziesz to ciagnac to dasz rade przeczytaj ksiazke

Gość zennonnnnnneeeee
Kermitos To już Ci zazdroszczę bo sam wsysnobym z 10 taki wafli,ale nie mogę :(

Gość kokolinkaaaaa
oj ja tez uwielbiam slodycze mmmmmmmniammmmm:D juz nie gadam z wami bo juz mysle w ktorej szafce lezy reszte wafelkow hehehehe

Gość Kermitos
Kurcze, to faktycznie ciężko może mi być wytrzymać na Dukanie. Zobaczymy, może po prostu będę na jakiejś zwykłej diecie ŻP. :) No właśnie mnie słodycze też gubią. Jezu, tak strasznie je uwielbiam. :) Wolę ich nie kupować, bo wtedy nie jem, a jak już kupię to będę tak długo koło nich łazić aż zniknie wszystko. :D Zmykam spać, dobrej nocy. :)