Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tetranda

do BladowłosaMerz

Polecane posty

Gość tetranda

Czytałam wszystkie Twoje tematy.. Bardzo mnie zaintrygował ten o poniedziałkowym spotkaniu z Twoim byłym... Jak poszło? Podziel się z nami swoimi spostrzezeniami...

Gość hyyyyyyyyyyy
przeciez to byla jakas psycholka!! miala kolesia co mu padala do stop chciala byc jego sluzaca...laczyli swoja krew......to nie jest normalne...

Gość asik729
ludzie, jacy wy jesteście chamscy, potraficie tylko wyśmiewać, nigdy nie zaznaliście prawdziwej miłości i to dlatego, sama chciałabym wiedzieć jak poszło.

Gość tetranda
Jestem przekonana, że ona jest kimś ciekawszym niż zwykli, szarzy ludzie. Po prostu jej nie doceniacie.

Gość zoeeeee
ona jest chora psychicznie ;/

Gość hyyyyyyyyyyy
ale przepraszam bardzo przez co sadzicie ze jedni sa szarymi ludzmi a inni wielkimi? bo co bo ma najebane w bani i sie krwia laczy i chce byc mu posluszna? to jest wg Was wyzszosc? szczere wyrazy wspolczucia jak dla mnie to Wy sie zachowujecie jak szara masa ktorej ktos cos powie a Wy juz w to wierzycie i tez tak chcecie......

Gość tetranda
hyyyyyyy jesteś po prostu kolejnym szarym człowieczkiem, który nie jest w stanie zrozumieć czegokolwiek Wyższego.... żal mi ciebie.

Gość wrwrwrwrwrwrwrwr
hahaha ja jestem szarym czlowieczkiem...a po czym to poznajesz? piszesz "czegokolwiek wyzszego" prosze bardzo skoro Ty jestes taka do przodu napisz mi co w Twoim mniemaniu jest takie WYŻSZE :) zapewne chuja wiesz co znaczy takie okreslenie i nie spodziewam sie ze napiszesz mi cos konstruktywnego i merytorycznego!

Gość tetranda
żal mi ciebie... Czekam na relację, Merz...

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
hahha no wiedzialam!!! bylam PEWNA ze jestes zwykla pustaczka co tylko powtarza po innych "wyzsze , wyzsze" a nie ma zielonego pojecia o czym mowa. to mi CIEBIE zal ze jestes taka glupia i slepo powtarzasz kwestie wypowiedziane przez innych...smiech na sali!!

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
lubię jeść swój kał

ale,wy jesteście durni przecież to bladowłosamerz pisza sama o sobie żeby się dowartościować bo to świruska jest :O

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
wez podszywie cos smieszniejszego bo z tym kalem to juz wielu pisalo i przerabialo!!! cos nowego!!!!

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
nivea hair care - nie no tamta sie rozpisywala a ta idiotka widzisz nie umie nic kontruktywnego napisac tylko wciaz jak mantre powtarza "COS wyzsze" ona sama nie wie co ale wie ze wyzsze :P i ze zal jej mnie :P to jest dopiero zalosne i zabawne poniekad

Gość hyyyyyyyyyyyyyyy
ru.cham psa jak sra :classic_cool:

Gość asik729
i właśnie przez takich ludzi kafeteria schodzi na psy, brawo, brawo!!

Gość asik729
ru.cham dzika jak sika :classic_cool:

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
podszywie konczysz sie...w ogole mnie to juz nie bawi i i tak wszyscy widza ze to podszyw wiec co w tym zabawnego? asik729 to moze Ty mi jestes w stanie w merytoryczny sposob wytlumaczyc co rozumiecie przez to slowo "wyzsze" ? bo Wasze lakoniczne polslowka niestety za wiele nie wnosza do tej dyskusji swoja droga na żenujacym poziomie...mam wrazenie jakbym dyskutowala z jakimis niedorozwinietymi małolatami...

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
ostatnio odkryłam, że kał jest świetnym dodatkiem do śniadania, smaruję nim chleb jak mi zabraknie nutelli

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
prosilam zebys nic juz o kale nie pisal.....:O poza tym ten tekst juz jakis podszyw uzyl....postaraj sie bardziej :) gówniarzu

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
zapomniałam dodać, że uwielbiam wysysać kał prosto z odbyte mojego tate :classic_cool:

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
masz jakis problem z kalem? lubisz go rozumiem tak? ze wciaz tak o nim piszesz? czy uchylasz nam rabka swojej tajemnicy co ty z nim robisz?

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
tate bije mnie kablem od prodiża

Gość tetranda
Skończcie z tymi podszywami. Merz, czekam...

Gość hyyyyyyyyyyyyyyyyy
ooo juz lepsze!! widzisz smieszniejsze :) ale niestety juz nie bedzie mi dane tego czytac bo ide spac dobranoc podszywie 🖐️ :D

Gość hyyyyyyyyyyyyyy
idę spać do tate *

Gość tetranda
Merz... gdzie jesteś...

"hyyyyyyy jesteś po prostu kolejnym szarym człowieczkiem, który nie jest w stanie zrozumieć czegokolwiek Wyższego.... żal mi ciebie" masz na myśli to dziecinne miziu miziu z jakimś choojkiem? to cię zmartwię nie ma w tym nic wyższego, to tylko pierwotny pe do zaspokojenia instynktów nie ośmieszaj się zatem

Nie piszcie o sprawach, których nie doświadczyliście... Wasza inteligencja nie znaczy nic poza tym, co ten ziemski padół. Szczególnie autorki tego tematu...