Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekareczka25

czy juz dla mnie za pozno????

Polecane posty

Gość Lekareczka25

mam 25 lat. we wrzesniu bede miala 26. jestem ratownikiem medycznym choc cale zycie marzylam o byciu lekarzem,ale mi sie nie udalo. czy jest juz za pozno dla mnie zeby pojsc na wymarzone studia medyczne?

Gość no to ja odpowiemmmmmmmmmm
nie jest za pozno:) ja zaczelam drugie studia w wieku 26 lat,teraz mam 30 i dalej studiuje:)

Gość Lekareczka25
dzieki za mile opinie..balam sie ze powiecie mi ze w tym wieku na studia juz za pozno:(

Gość roladinia
na naukę nigdy nie jest za pózno !!

Gość Lekareczka25
tak bardzo chce byc lekarzem:)))))))))dzieki Wam wszystkim

Gość ysmena
Nigdy nie jest za późno, mam znajomą Panią która ma 60 lat i właśnie kończy jakieś studium dla developerów bo tak sobie wymysłiła, będziesz lekarzem to oczywiste. W wolnej chwili zerknij na www.pogrosiku,eu - chcieć to móc.

Gość fohofh
tylko zeby mozna sobie bylo isc po prostu na ta medycyne. niestety nie mozna. trzeba wpierw ostro wykuć biologie, chemie i fizyke :o

Gość fohofh
na mature

Gość oleksja11
a czy nie ma jakiegos wieku po jakim juz nie mozna dostac sie na studia medyczne????cos takiego jest, ze pozniej mozesz studiowac ale juz tytulu nie dostaniesz

Gość serwetki i obrusy z prawdziwej
można iść na medycynę, ale to lata nauki... 6 lat studiów, roczny staż, egzamin, specjalizacja na kilka lat... No i na studiach medycznych zapomnij o pracy, nie da sie tego pogodzić. Ma Cie kto utrzymywać przez najbliższe lata?

Gość Lekareczka25
ale chyba nie w wieku 25 lat..no bez jaj..to jakas bzdura. moze jak ma sie 60 ..ale nie 25

Gość zdaje się, że już założyłaś
dwa tematy o tym samym? Może poczytaj odpowiedzi z tych poprzednich mózgu :o:o 🖐️

Gość Lekareczka25
akurat po ratownictwie medycznym z wieloma przedmiotami problemu nie bedzie bo jedno i drugie bylo wykladane przez tych samych profesorow (np anatomia itd..a ja uwazam ze wszystko da sie pogodzic jak sie chce,i prace i studia. na ratownictwie dziennym pracowalam i dalam rade skonczylam z wyroznieniem

Gość Lekareczka25
sory ale nic mi nie wiadomo o takim samym temacie a juz na pewno nie zalozylam go ja