Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoktotka

Czy mogę być w ciąży? Wejdzcie

Polecane posty

Gość stoktotka

Cześć dziewczyny! Słuchajcie chciałabym być teraz w ciąży, wczoraj kochałam się z mężem, okres miałam 18.01, a cykle mam mało regularne (tzn. okres zaczyna mi się właśnie wyregulowywać) co 31-33 dni. Jak sądzicie?

Gość dfsdfdfsdf
moja czarodziejska kula mowi ze tak idź do wróżki :O

Gość stoktotka
up up up :):):)

Gość stoktotka
Do mnie mówisz???????????????

Gość stoktotka
dla własnego zdrowia -------> coś ci nie pasuje? mężatka nie może pisać na kafe? Sama jesteś pierd...

Gość o;jop'kop'
wejdź sobie na kalkulator płodności

Gość stoktotka
rubinowodamo sama jestes kretynka, odwal sie

Gość stoktotka
odwal się, chcę to zakładam taki temat, jeśli coś ci nie pasuje to stad wyjdz! i nie oceniaj tak ludzi, bo akurat ja do takich kretynek jak ty nie należe.

Gość MAMA JASKI
dam Ci szczera rade.przestan o tym myslec.ja staralam sie o dziecko prawie rok czasu. to byl rok odliczania do 14 dnia po stosunku zeby moc juz zrobic test..pozniej odlicznie do 15..16...21 dnia po (bo przeciez moglam miec niskie stezenie hcg i a noz test nie wykazal..)rok cyrku,rok objawow ciazowych co miesiac-wlacznie z bolami brzuszka piersi wymiotami..raz nawet plamienie zamiast okresu sennosc i inne-nie wiem co wtedy bylo i nie chce wiedziec,lekarz twierdzi ze moze zaburz hormonalne moze ciaza biochemiczna-nigdy sie tego nie dowiem i nawet nie chce-to stalo sie w 10 mies staran. Mialam wtedy dosc czekania ,biegania po testy ciazowe..odpuscilam.Nie dlatego ze nie chcialam juz dziecka-bo chcialam bardziej niz kiedykolwiek.Ale potrzebowalam odpoczynku,wyciszenia.Moj maz dostal wtedy awans co postanowilismy uczcic wyczekiwanym urlopem nad morzem:) 1.5 mies pozniej zle sie poczulam i zemdlalam w sklepie. 3 godziny pozniej podszedl do mnie lekarz na izbie przyjec mowiac mi ze moja dolegliwosc skonczy sie za jakies 8 mies..bo jestem w ciazy:) teraz jestem szcesliwa mama 2 letniego Jasia:) bede trzymala za Ciebie kciuki-ale dla wlasnego dobra-odpusc.:))

jesteś debilem i juz zadna normalna i dojrzała kobieta nie wypisuje takich bzdur jak ty ... współczuję potencjalnym dzieciom glupiej mamusi masz rację ,wychodzę bo za glupia jestes żeby z toba dyskutowac 🖐️

Gość stoktotka
rubinowa - odwal sie wkoncu bo zal cie czytac! nie bede sie z toba spierac, bo nie potrzebuje tego, znam swoja wartosc. nara! mama jaski - dzieki, za słowa otuchy, pozdrawiam cieplo :):)

Gość dziewczyna alkoholika...
stoktotko..powaznie.mowie Ci to ze szczerego serducha:) wiem jak sie czlowiek meczy i ze nie da sie o niczym innym myslec tylko o tym ile juz minelo od seksu kiedy sie dowiem..ojej ojej..tylko sie stresu najesz a rozczarowanie bedzie Cie bolalo..uwierz:) kochaj sie dla przyjemnosci ..mysl o tym jak Ci za chwile bedzie dobrze a nie o milionach plemnikow ktore potencjalnie moga Cie zaplodnic:P kochajcie sie bawcie sie seksem,a w ciazy jak bedziesz to i tak nie ma innej opji-dowiesz sie. moze nieco pozniej niz 14 dni po ale sie dowiesz.i bedzie to jeszcze wieksza niespodzianka;)) pozdrawiam Cieplutko:P i nie przejmuj sie opiniami osob;)

usialam zmienic nik-sorki ;) tamten nie wchodzil)) i nie ma ten nik nic wspolnego z prawda;)) kiedys tylko pisalam na takim temacie z innymi kobietami. pozdro

Gość mopsikkkkk
mama jaski ale pamietasz moze czy ten wasz wyjazd byl wlasnie w okolicach dni plodnych?

Gość stoktotka
up

Gość MAMA JASKI
o udalo sie odzyskac nika..co do dni lodnych nie wiem bo ja mam nieregularne cykle..mam lekko policystyczne jajniki..ale przypuszczam ze to sie stalo wlasnie wtedy..rozmawialam z lekarzem i okreslil wiek ciazy tak ze dalo sie wywnioskowac ze to na wyjezdzie sie stalo:)

hahaha :D

ludzie po co takie wyzwiska? A ty autorko po co zadajesz tego typu pytania tu. wejdz na watek dla staraczek to dostaniesz normalne odpowiedzi. Moge,nie moge...mozliwosc zawsze jest.. Dziewczyny maja racje, staraj sie wyluzowac...ja sama staram sie wiele lat juz..

Jak się wczoraj kochałaś z mężem to jeszcze nie możesz, bo sam proces zagnieżdżania się zapłodnionej komórki trwa ok 7 dni. Nikt ci nigdy tego na lekcji biologii nie powiedział???

Gość stoktotka
nie