Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkk2020

Czy to ciąża??

Polecane posty

no ide na kontrole takze zapytam od razu,bo nawet nie wiem na czym to polega a z checia bym sie dowiedziala:)

Gość taka jedna wylapywaczka
Justysia89 widze, ze codziennie piszesz cos innego na forum dzisiaj piszesz ja 2tyg po miesiączce miałam bóle brzucha które nie były normalne a przed kolejną miesiączką nie miałam objawów zbliżającego się okresu teraz jestem w 10 tyg i nie mam żadnych objawów ciąży ani wymiotów ani bólów piersi kompletnie nic wczoraj pisalalas cos innego kobietki, ktore sa w ciazy, prosze o porade 12:37 malinowa herbata mniam witam, mam pytanie, czy Was tez na pocztaku ciazy bolal brzuch? mnie zaczal bolec z 5 dni po owulacji i boli caly czas, jest to delikatny bol, czasem kluja jajniki, teraz mam dostac okres i czuje,ze bol sie troche nasila, zrobilam juz test wyszly mi 2 kreski, ale nieokoje sie,ze brzuch boli. Do lekarza ide dopiero za 1,5 tyg. Pozdrawiam i z gory dziekuje za informacje 12:40 [zgłoś do usunięcia] jUSTYSIA89 Ja miałam takie bóle i nadal mam chociaż jestem w 10tyg mam luteine i troche lepiej po niej mi jest, a bóle u mnie sa przez torbiel która cały czas się powiększa 12:41 [zgłoś do usunięcia] Justysia89 Ja miałam takie bóle i nadal mam chociaż jestem w 10tyg mam luteine i troche lepiej po niej mi jest, a bóle u mnie sa przez torbiel która cały czas się powiększa 12:45 [zgłoś do usunięcia] malinowa herbata mniam torbiel? o matko, mama nadzieje,ze to niczemu nie zaszkodzi. Ja czuje sie fatlnie, okres powinnam dostac jutro, test zrobilam wczoraj i II kreski, ale bol mam jakby okres mial sie pojawic. nie wiedzialam,ze w ciazy sa takie bole jak na @ 12:50 [zgłoś do usunięcia] Justysia89 są takie bóle! jak miałam dostać okres to zwijałam sie z bólu ale takie bóle sa nie bezpieczne już http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4730492

Gość ej noooooo
1. chcialo mi sie czesto siku. 2. ciagle spalam. 3. wyczuwalam szybko nieprzyjemne zapachy. Od ktorego tygodnia - mysle ze to byl 6 juz, bo w 7 wyladowalam juz w szpitalu.

Gość werbla
współżyj z mężem non stop a nie licz dni płodne bo dostaniesz na głowę im bardziej myślisz o zajściu w ciąże tym bardziej możesz w nią nie zajść stres powoduje blokadę

Gość sosnowa
witam, mam głupie pytanie, jednakże chcę rozwiać swoje wątpliwości... Ostatnio współżyłam z chłopakiem w sobote (29.01) byłam przed okresem, którego spodziewam się ok 15-16.02- (ostatnia miesiączka od 15-21.01.2011)... nie zabezpieczylismy sie, doszedł we mnie, ale nie włożył całego;/ po tym zajściu codziennie mam wrażenie że cos mi wycieka z pochwy, cały czas jest wilgotna;/ wczoraj nawet zauwazyłam lekko brązowy śluz... Czasami pobolewa mnie brzuch tak dołem, piersi dzisiaj zrobiły sie lekko wrażliwe... czy możliwe że zaszłam w ciąże? Proszę o dopowiedź kobietki

Gość Marysiunia
Czesc ; ) sluchajcie ja odstawilam tabletki w czerwcu i odrazu po odstawieniu dostalam okres to byl 17 czerwiec jakos tam. Staralismy sie z przyszlym mężem o dzidziusia. Teraz bola mnie piersi i sutki(czasem swedzi) czasem podbrzusze, slyszałam ze po odstawieniu mozna bardzo szybko zajsc, dzisiaj jest 26 lipca - a okresu nie mam. Wydaje mi sie ze sluzu jest wiecej jest bialo zolty ... czy moge byc z ciazy . ?

Gość Marysiunia
Czesc ; ) sluchajcie ja odstawilam tabletki w czerwcu i odrazu po odstawieniu dostalam okres to byl 17 czerwiec jakos tak. Staralismy sie z przyszlym mężem o dzidziusia. Teraz bola mnie piersi i sutki(czasem swedzi) czasem podbrzusze, slyszałam ze po odstawieniu mozna bardzo szybko zajsc, dzisiaj jest 26 lipca - a okresu nie mam. Wydaje mi sie ze sluzu jest wiecej jest bialo zolty ... czy moge byc z ciazy . ?

Gość Marysiunia
Czesc ; ) sluchajcie ja odstawilam tabletki w czerwcu i odrazu po odstawieniu dostalam okres to byl 17 czerwiec jakos tak. Staralismy sie z przyszlym mężem o dzidziusia. Teraz bola mnie piersi i sutki(czasem swedzi) czasem podbrzusze, slyszałam ze po odstawieniu mozna bardzo szybko zajsc, dzisiaj jest 26 lipca - a okresu nie mam. Wydaje mi sie ze sluzu jest wiecej jest bialo zolty ... czy moge byc z ciazy . ?