Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletna wtopaaaaaa

podczas klotni wykrzyczalam mu ze ma malego, jestem zalamana

Polecane posty

zalezy mi na nim, ale wczoraj ostro si epoklocilismy a ja tak mam, ze jak sie wkurze to wszystko wygarniam i powiedzialam ze ma malego i nigdy mi dobrze nie bylo a nawet go nie czuje. Zalamal sie nie gadamy ze soba, unika mnie, jak to odkrecic??

ty bys wybaczyl?

No. Wybaczyłbym. Nie zrobiłaś nic niewybaczalnego. W trakcie seksu jęcz trochę więcej niż zwykle.

Gość obdarzonyniesamowicie
kaplica. uderzylas w najczulszy punkt faceta, nie ma dla ciebie ratunku juz.

ale nic nie skłamałam, bo on faktycznie ma małego - 12 cm jak stoi i w dodatku krzywy

powyzej to podszyw

on ma 23 cm we zawodzie

Gość naatalkaaa
Jesteś podła:/

dlaczego podła?:( przecież on naprawde ma małego

wiec byłas szczera, ale dosłownie do bólu - czasem lepiej ugryzc sie w jezyk, żeby kogoś niepotrzebnie nie ranić

Gość A tAAAAm
NIe przejmuj się, ja mojemu mężowi nieraz to mówię i efekt taki, ze tylko bardziej się stara he he he he. Nic nie poradzisz, ze ma małego. Skoro to prawda, to nie przejmuj się tak bardzo.

Gość pororro
napiszę Ci tak, to że ma małego to nie żadna tragedia, norma jedni mają mniejsze innni większę, ale to że powiedziałaś mu że ma małego i z tego powodu nie może Ci dogodzić, myslę że przesadziłaś. Facet juz nigdy nie uwierzy że jest ci z nim dobrze i że nie jest w stanie cię zadowolić. A jak wiesz faceci mają swoją dumę a dla niego to największa plama na honorze. Myślę że już zawsze będzie miał przy tobie kompleksy z tego powodu

lubię mu mlaskać jajka jak są pokryte kałem mmm co za roskosz

Gość naatalkaaa
Ja pierdole, dlatego, że on nic na to nie poradzi. Myślisz, że się dobrze teraz czuje z tym, że ma świadomość, że Cie nigdy nie zaspokoi? A chciałabyś, żeby Tobie powiedział, że masz wielką dupę albo za małe czy sflaczałe cycki albo nie umiesz się seksi poruszać? Dobrz byś się później czuła w łóżku?

i kolejny przyklad, że musimy się kochac takimi jakimi jesteśmy to czy ktoś ma małego, krzywego, małe piersi czy zwisy, jedna większa druga mniejsza wystające strasznie wargi sr....e nie ma tak na prawdę nic do rzeczy, liczy się nasze wnętrze Z ładnej miski się nie najesz...

Gość pororro
mm75- bardzo dobrze powiedziane, myślę że to idealna puenta do powyższej historii

dzieki podszywy ale to nie jest smieszne... ale on ma malego ja powiedzialam co mysle a mu jest przykro, jak ja cos palne, ale nigdy nie bedzie tak jak wczesniej ;(

Gość starszyyy...
a ile ma ze mowisz ze ma malego?

nawet jak się pogodzicie i będziesz robic wszystko by pokazac, że tan na prawdę ma super ...tego pana.. to i tak już nigdy nie będzie tak jak kiedyś przez takie rzeczy facet traci szacunek do kobiety i kiedy tylko nadarzy się okazja on wygada Tobie jakieś niedociągnięcia

Gość pororro
Kobieto, albo nie czytasz tego co ludzie tu piszą albo jesteś kompletną kretynką. Co z tego że to prawda że on ma małego. Nie ważne jest opakowanie tylko to co pod nim się kryje. Jeżeli wielkość kutasa to dla ciebie priorytet to szukaj faceta który będzię miał takiego kutasa który będzie ci odpowiadał a nie sprowadzasz faceta do podłogi i robisz zniego kompletnego nieudacznika.

no ale przy na jezdzca wyskakuje ze mnie a w klasyku wcale go nie czuje, wiec czy to nie ma znaczenia?

Wczesniejsze dlugosci, to podszywy. Dlugosc jego penisa we wzwodzie nie przekracza 10cm, ale mi taka dlugosc odpowiada, jest moim pierwszym i mam nadzieje, ze moim ostatnim.

Czyli zrobiłaś krok w stronę drzwi, boisz się teraz, że ktoś powie Ci, że jesteś rozepchana na studnię?:classic_cool::D

to podszyw, nie jestem rozepchana a on jest poim pierwszym partnerem seksualnym

Gość do kompletna wtopaaaaaa
Ale faktycznie ma malego

nobaaa to przenośnia jak dalej chcesz z nim byc mimo wielkości jego penisa to musisz z nim poważnie porozmawiac prędzej czy później będąc niezaspokojona skoczysz w bok a on nie będzie miał sił by Cię zaspokoic swoim małym niech więc prócz normalnego seksu w różnych pozycjach (by jemu było dobrze) zaspokaja Ciebie dodatkowo : oralnie itp.

a jakie sa najlepsze pozycje na malego, jesli wiecie radzcie, plis