Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakr

dlaczego mieszkania są takie drogie!!!

Polecane posty

Mam już wszystkiego dosyć!!! Szukam kawalerki i ceny po prostu są okropne!! U mnie w mieście za kawalerke trzeba zapłacić 140tys za 22m2 to jest jakaś masakra!! Zasrana Gdynia ....

:(

Gość gdgddggdgdgfgf
Bo ludzie biorą kredyty jednocześnie dając przyzwolenie na tak wysokie ceny mieszkań

ja bym chciala zaplacic 70 tys zł - mysle , ze to dobra cena za taką klitke !!!! normalnie plakac sie chce !

Gość gdgddggdgdgfgf
Rozumiem Cię, bo sama mieszkam w Warszawie i ceny są straszne. Ale tak jak mówię, ludzie kupują te mieszkania, zadłużają się na 30 lat ale dla deweloperów to znak, że jednak ich stać, więc dlaczego mieliby obniżać ceny?

a jaka sa ceny mieszkan u was?

Gość rada jest dobra
U mnie mieszkanie 60 m2 mozna juz kupic za 30000 zl.Tylko malo kto zkupuje bo nie ma pracy.A jak jest to za 1000 zl

Gość literowanaokrapiana
moje 3 pokojowe 70m2 350 tysiakow, ale moje, cale moje

Gość gdgddggdgdgfgf
Kawalerki zawsze są najdroższe. Ale dla przykładu, cena za metr na Pradze Południe w nowym budynku (bo za takimi się oglądałam) wynosi 8 tyś zł. Zależy odczywiście od piętra (im niżej tym taniej). Są też mieszkania za 4-5 tyś zł, ale zależało mi na nowym

Gość kjmhkjk
u mnie za 40 metrow kwadratowych placisz w nowym bloku okolo 120-130 tys miasto -60 tys mieszkancow

Gość literowanaokrapiana
sorki 35 tysiecy i to jest M w lublinie

Gość gdgddggdgdgfgf
"moje 3 pokojowe 70m2 350 tysiakow, ale moje, cale moje" U mnie niecale 90m2 kosztuje 700 000 tyś, a wiadomo, ze trzeba jeszcze wykończyć, dopłacić 25 tyś za miejsce parkingowe itd.

Gość gdgddggdgdgfgf
Czyli śmiało można liczyć 800 tyś, o ile nie więcej

Gość przyjedź do warszawki
to pogadamy, wtedy zrozumiesz co znaczy drogie

Gość rada jest dobra
Ja swoje w Warszawie sprzedalem za 500 tys i wynioslem sie do malej miejscowosci na prowincje.Cale szczescie, ze takie drogie sa mieszkania w Warszawie bo zrobilem na tym dobry interes.

Gość rada jest dobra
teraz hasam po łąkach, doję krowy i zbieram jaja od kur

Gość vnmvvbbnb
Rada, ale ejst różnica między mieszkaniem w stolicy a prowincji. Tobie to może odpowiada, ale ja bym się nie przeprowadziła anwet jakbym dostała mieszkanie za darmo

Gość rada jest dobra
Ja sie urodzile w Warszawie tak jak i moja matka.Fajne to bylo miasto kiedys.Teraz natomiast napchalo sie tam tylu burakow ze trudno wtrzymac.Mieszkam teraz w Puszczy Bialowieskiej, jak i zreszta wielu Warszawiakow, ktorym obrzydla stolica

sory ale warszawa to stolica i normalne ze drogie mieszkania sa. kawalerka 140tys za 22m2 i mówie tu o mieszkaniach w bloku

mieszkania w gdyni sa po okolo 12 tys za metr

Gość matka polkka33
w warszawie za 200tys to garaz mozesz kupic!!!!!! mam tyle gotowki i nic znalezc nie mozna albo cuiupy na wypierdach!!!!!!!!!!! 250 zaczynaja sie mieszkania ok 34m.

no wlasnie !!! pojebalo ich z tymi cenami ... no ale w wawa to stolica , duze miasto , pracy duzo nie to co w pojebanej gdyni gdzie pracy nie ma

Gość marcelenko
Zobaczcie - http://www.akacjowaaleja.pl/4-etap-inwestycji.html Mieszkania w stolicy zawsze będą drogie, ale już pod miastem można trafić na bardzo fajne okazje. Te mieszkania w Radzyminie kosztują nawet 3 tysie mniej na metrze, niż mieszkania w stolicy, tak więc różnice są ogromne.

Gość gość
Apropo Gdyni to ja mieszkami w drugą stronę jakieś 15 km od centrum Gdańska - na granicy Pruszcza i za 30m2 +niecałe 30m ogródka 99tyś udało się wynejgocjować - reszta płąciła 115tyś - za jasne południowe kawalerki z możliwością zrobienia 2 malutkich pokoików i ciemnej kuchni. Do wjazdu na obwodnicę mam 5 min autem. Ale no właśnie musisz mieć samochód.

Gość marcelenko
Temat o Warszawie przedmówco... Generalnie kto ma kasę, potrafi szukać, ten bez problemów znajdzie atrakcyjne mieszkanie, ale bardziej pod miastem. Na pewno absolutnie nie widzę sensu mieszkania w stolicy, bo po co? A przykład ładnego osiedla już dałem.

Gość gość
Wiesz co, zgłoś się po prostu do dobrego, niedrogiego biura nieruchomości, np. tego www.jagielska.com.pl. Oni na pewno pomogą znaleźć Ci odpowiednie dla Ciebie mieszkanie, na które będzie Cię stać. Porozmawiaj z nimi, powiedz czego oczekujesz. Mieszczą się właśnie w Gdyni. Moja siostra korzystała ostatnio z ich pomocy jak szukała mieszkania i była bardzo zadowolona z ich usług. Podobno działają bardzo profesjonalnie.

Gość gość
Nie wszędzie, wertuję Białołękę i Bemowo, zaciekawiła mnie Lazurowa 168, cena mieści się w moich możliwościach a komunikacja trochę lepsza jak z Białołęki.

Gość gość
połowa ceny to podatki

Gość gorsieks
W każdym mieście można trafić sensowne oferty, czego najlepszy przykład widać tutaj - https://tabelaofert.pl/mieszkania/gdansk W praktyce wszystko zależy od tego, czy posiadacie ku temu solidny i odpowiedni budżet. To absolutna podstawa.