Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charakternainiecharakterna

mam zbyt słabyy charakter

Polecane posty

mieszkaliśmy ze sobą od ponad roku, wzieliśmy ślub, jestem w ciąży... Sprzątałam, gotowałam itp. to co robi zazwyczaj kobieta w domu. Niestety przez nasze mieszkanie przewija sie zbyt duzo ludzi, a ja mam juz tego dosyc :/ Przedpokuj zawsze zasyfiony, lazienka (zlew zawsze uwalony), wc i kafelkitrzeba kzdego dnia myć bo wszystko widac (nie moga zrozumiec ze nalezy opuszczac deske przy i podczas spuszczania wody bo to wszystko widac na posadce), w kuchni stos szkalnek i talezy... i te jego ubrania - wszędzie. Tyle razy sie wkurzałam mówiłam ze teraz sie za to wezme, ze i tak ja to musze zrobic wiec trzeba sprzatac. A ja teraz nie wyrabiam... jestem w 6 miesiacu ciazy, mam sesje i musze sie uczyc, wracam po 8 godz z pracy - i najchetniej walnelabym sie spac. Może taka rola kobiet - ale jezeli mozecie to doradzcie cos w jaki sposob moglabym sobie pomoc.

a do tego nie potrafie sie teraz postawic. Bo kazde moje argumentowania zaczyna lub konczy sie placzem. Nie ptrafie powiedziec jak ma byc w ty domu. najczesciej rycze i sprzatam.

a dlatego tyle ludzi bo on prowadzi wlasna firme. ludzie to albo pracownicy albo klienci... Oni potrafia tylko wejsc, najes sie a potem nawet pocaluj mnie w dupe nie ma :/

Gość w4e5rty4e5r6t7y8ui
i po co jeszcze kurwa w ciaze zachodzisz z tym skurwysynem

Też tak miałam i moze do tej pory tak jest.Jestem perfekcjonistką,wszystko musi być cacy,a najlepiej to zrobione po "mojemu".przez to wszystko jestem nerwowa:X ale ostatnio dałam sobie dzień luzu totalnego olania wszystkiego co sie dzieje wokół.pomogło odstresowałam sie..ale znów to samo w koło Wojtek:D a mam to wszystko gdzies .mam zamiar sie napic dzis wina.Sama w domku jestem,mąż z synem dzis mają trening,wiec ja sie luzuje

wyrazaj sie troche... ja chciałabym tylko wiedziec jak sobie radzicie jak jestescie w podobnych sytuacjach

nigdy nie bedzie tak jak Ty byś chciała.Ja jestem 10 lat po ślubie.Durna idiotka wszystko zawsze sama robiłam w domu i tak mojego męża przyzwyczaiłam ..i teraz mam za swoje.proste