Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealMen

Chciała bym jej cipkę wylizał - odmówiłem

Polecane posty

Gość sdfghj
Nie jesteś mężczyzną.---napisz nam tu liste-co lubi"prawdziwy mezczyzna"-bo my moze bedziemy chcieli byc tymi"prawdziwymi mezczyznami".Na razie jestesmy podrobami.Pozdrowka-baranie.-od falsyfikatow.Beeeee.beeeeee

Gość Wielki Szu
Nie będę odnosił się wobec takiego prostactwa. Twoja histeryczna reakcja to symptom niskiej samooceny i związanych z tym frustracji. Żegnam lizodupie ;)

Gość sdfghj
Ja wole obciagac koledze niz lizac cipke. Cipka smierdzi, a penis nie. Czuje sie mezczyzna. Nie obchodzi mnie twoja ocena.

Gość sdfghj
prosze teraz o druga liste dla nie prostakow.Bo moze bedzie mi sie chcialo kiedys zostac takim madrym nieprostakiem jak ty-czyli moze w niektorych sytuacjach bedzie mi sie chcialo byc palantem jak ty.Takim co pisze na innych kretynizmy i wyzwiska a sam kulture ma na poziomie ruskich dziwek.

Gość sdfghj
No i widzisz -ty oswiecony do jakich metod sie posuwasz?Ty kulturo chodzaca !!!!

Gość White........
też myślę że tylko niedojrzałe dupki nie liżą ci*ek ,kiedyś pieścił mnie ta mój były facet ale robił to tak jakby z obowiązku i bez przyjemności ani w jedną ani w drugą stronę . Nigdy się więcej nad tym nie zastanawiałm , wolałam ostry seks bez takich zabaw. Jednak ostatnio jeden facet tak mi tym zrobił przyjemność , że myślałam że odpłyne ...........

Gość White........
dodam tylko że jest 20 lat ode mnie starszy a ja nastolatką nie jestem, a sprzęt i ciało ,,zdrowe" jak nic;)

Gość lubie pytongi
sdfghj mozesz mi obciagnac. mam dluga pyte i tez wole penisy.

Gość Informatyk :))))
Ej wielki szu prawiczku tro zadna histeryczna reakcja ja poprostu lubie ublizac takim śmieciom jak ty i tobei podobnie zreszta laska tez takim dziwkom jakich tu pelno. I nie mam niskiej samooceny wrecz odwrotnie. Wiem kim jestem i nie musze nic udowadniac. Wielki szu ja rozumiem ze ty wolisz lizac mezczyzn , ja tego nei oceniam, ja lubie dobre rzeczy hehe. a ty jestes pedal i tyle. Zegnam

Gość lubie pytongi
umiem robic glebokie gardlo i jestem jeszcze mlody!

Gość lubie pytongi
biore pytonga az po same jajka. zadna smierdzaca laska tak ci nie zrobi dobrze jak ja. mozesz dojsc w moim gardle.

Gość lubie pytongi
tylko pytong. jak masz malego to nie nie chce.

Gość polkak swoj
Jacy niektorzy sa ...No nie chcialbym byc niegrzeczny.Sluchaj lalunia-to czy ktos ma na cos ochote,czy to lubi-jest TYLKO MI WYLACZNIE JEGO PRYWATNA SPRAWA.Rozumiesz?To samo do tego madrali od "prawdziwych mezczyzn".Nie widzicie jacy jestescie smieszni?Uwazacie naprawde ze inni maja lubiec to co wy uwazacie ze powinni-bo wy tak uwazacie?Na dodatek jezeli nie lubia-to sa tacy albo tacy.To jest wlasnie brak TOLERANCJI a nie jest nim nieaprobowanie pedalstwa i lesbijstwa-jak niektorzy by chcieli.Nie moge pojac jak mozna byc az tak ograniczonym.

Gość Wielki Szu
A tekst o "prawdziwym mężczyźnie" jest doprawdy prześmieszny :) Wy myślicie, że po tych słowach, wszyscy zaczną robić z uwielbieniem minety, bo będą chcieli być "prawdziwymi mężczyznami" :D ?!

Gość Informatyk :))))
Sex oralny to nieodłączny element NIe tylko gry wstepnej ale calego aktu płciowego. Prawdziwy mezczyzna chce sprawic swojej ukochanej max przyjemnosci a sex oralny to najkrotsza droga do jej orgazmu. Wogole jakby wygladal sex bez porzadnej minety. Rozbieracie sie i co i odrazu facet wklada penisa do pochwy i rusza sie tylko rpzyd tyl przud tyl az do orgazmu. To bez sensu. To nawet nie jest sex tylko jakies zalosne ruchanie. Nie rozumiem jak mozna sie brzydzic sexu oralnego. Rozumiem ze sa tacy ludzie ale to sa ograniczeni ludzie. takie mam zdanie.

Gość Wielki Szu
Informatyk prezentuje poziom drecha z blokowiskowego rynsztoku. Zasady działania mózgowiny takiego typa są bardzo proste. Kto nie zgadza się z jego wizją świata, ten jest pedał lub . W dodatku uważa on, że wszyscy się wielce przejmują tym co wypisuje :D ! Twoja samoocena jest oparta na świadomości bycia zwykłym lizodupem, co objawia się prezentowaną w tym wątku frustracją.

Gość lubie pytongi
ja nie robie minety a jestem prawdziwym mezczyzna. cipka smierdzi i lizanie jej to nic przyjemnego. wole penisa. niestety musze miec dziewczyne dla niepoznaki, bo matka by mnie zabila jakby sie dowiedziala co robie z kolegami. moglbym nie wracac do domu. ale zeby zrobic dziewczynie minete to nigdy sie nie przymusze, mimo, ze jest fajna.

Gość Karolcia_KKK
Informatyk dobre, dobre, masz racje, Wielki Szu zajeżdza dojrzałością gimnazjalisty. ;) Masz święta rację mój facet tez niesamowicie sie napala jak robi mi minete i ciagle chce to robić. :)

Gość Karolcia_KKK
Wielki Szu, nie denerwuj się, już niedługo przeżyjesz swój pierwszy.... pocałunek

Gość a ja wiem swoje
a mój nie lubi minety, a ma już 31 lat :(

Gość Karolcia_KKK
Ja miałam faceta, któy mi powiedział, że brzydziłby się zrobić minety i jak w łózku tak i w zyciu był egoistą, jak się ruchał to pocił się jak świnia i ja mu powiedziałam, że w takim razie to ja brzydze się jego spoconej mordy, spuszczał się po minucie, był cienki jak pipka, pożegnałam go uprzejmie albo i mniej.

Gość Wielki Szu
"Prawdziwy mezczyzna chce sprawic swojej ukochanej max przyjemnosci a sex oralny to najkrotsza droga do jej orgazmu." A ja myślę, że masz wielki kompleks na temat swojej tożsamości jako mężczyzna. Tyle wypisujesz na temat bycia "prawdziwym mężczyzną", iż śmiem twierdzić, że w ten sposób panicznie próbujesz podnieść swoją wartość. Wielce żałosny jest fakt, że całe swoje życie sprowadzasz do seksu, a raczej do faktu robienia minety. "Rozumiem ze sa tacy ludzie ale to sa ograniczeni ludzie. takie mam zdanie." A ja myślę, że obwąchiwanie dupy nie jest najlepszym dowodem na bycie normalnym człowiekiem (to raczej prymitywne zachowania zwierząt).

Gość Wielki Szu
"Informatyk dobre, dobre, masz racje, Wielki Szu zajeżdza dojrzałością gimnazjalisty. Masz święta rację mój facet tez niesamowicie sie napala jak robi mi minete i ciagle chce to robić." Obawiam się, że nawet po formie i składni moich, informatyka i twoich postów można poznać komu bliżej do gimnazjum...

Gość Karolcia_KKK
Wielki Szu, ja i moje koleżanki, należące do grupy całkiem atrakcyjnych, zgodnie eliminujemy facetów, którzy nie chca robić minety i zgodnie robimy takim opinię PIPEK, więc kolego zamknij w końcu mordę bo nie mogę tego czytać pedałku.

Gość Karolcia_KKK
To tylko forum, nie pisze tu eseju na ocenę, człowieku, mam wyższe ambicje, a jesli tak jesteś ciekaw to jestem na 4 roku medycyny gówniarzu.

Gość Wielki Szu
"Wielki Szu, nie denerwuj się, już niedługo przeżyjesz swój pierwszy.... pocałunek" Zawsze mnie zastanawiało dlaczego ludzie piszący tego typu teksty, uważają, że druga strona w jakiś, choćby najmniejszy sposób, przejmie się ich treścią.

Gość lubie pytongi
to, ze ktos nie lubi minety to nie znaczy, ze jest pedalem! ja z kobieta tez moge, wiec nie jestem pedalem.

Gość Karolcia_KKK
Oczywiście, że oznacza. Wychodzę bezmózgowce na randkę z prawdziwym mężczyzną.

Gość to się myje....
nie wylizuje !

Gość lubie pytongi
karolcia mam 19 cm. kto inny tyle ma. to najlepszy dowod, ze jestem mezczyzna! a kazdy ci powie, ze lepszy panis niz cipka!