Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczona33

tipsy żelowe pytanie i prośba...

Polecane posty

Gość niedouczona33

chciałam zapytać czy używa któraś z Was żelów z firmy art nails? czy są dobre na początek Mam jeszcze jedno pytanie Czy mogłybyście napisać mi jakich żeli używacie do zrobienia tipsów +french Nie chodzi mi tylko o samą firmę ale o rodzaj żelu Jeżeli któraś pracuje na np activie,ibd... to jak się nazywa primer,żel budujący,gloss,french z tej firmy i jakie kolorki lepszeitp Czy cleaner musi być tej samej firmy co żele?Chcialabym kupić sobie żele by samej sobie robić paznokcie ale się nie znam na tych żelach Jak wchodzę na stronę z żelami to pojawia sie ich mnóstwo i nie wiem co wybrać Pomóżcie!!!

Gość te zele to badziewie
wszystkie tak jak reni nails itd :o kup sun flower, mozesz na początku kupić jednofazowy a do tego biały z tej samej firmy. Jednofazowy nakładasz na wszystkie warstwy

Gość te zele to badziewie
cleaner nie musi byc tej samej firmy

jesli jestes zainteresowana to ja mam do sprzedania zele firmy Active-jednofazowy przezroczysty i extra bialy do french tipsow,do tego mam cleaner w sprayu tej firmy i klej Active

Gość niedouczona33
dzięki ...hm a jaka cena tego activu?

Produkty ------------------------------------------------------ 1 x Żel GOLD 30g Producent : ACTIV 1 x Żel EXTRA-SEAL wykańczający z pędzelkiem 15 ml Producent : ACTIV 1 x ŻEL GOLD FRENCH Ultra-Biały Producent : ACTIV 1 x CLEANER GENCO 200ml Producent : ACTIV 1 x Klej expres 7,5g z pędzelkiem To jest ten zestaw o którym pisałam, zapłaciłam za zestaw 150 zł +koszty przesylki 18zł, mogłabym Ci odsprzedać za 120 +pedzel do zelu nr 4 -wszystko jest nowe-ewentualnie jeszcze mam inne akcesoria do odsprzedania,jesli jestes zainteresowana to pisz na maila marcia_22-1984@o2.pl na pewno się dogadamy :) Poczytaj recenzje na temat zeli Active-ja wlaśnie czytając opinie wybrałam tą firme. Pozdrawiam.