Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarnie___niewyspanaaaa

pomóżcie, bo długo tak nie wytrzymam

Polecane posty

jak można zwolnić komputer? to znaczy - żeby internet chodził jak najwolniej się da ? bo już kurwa nie wytrzymam :O chodzę do III lo, więc mam sporo nauki, matura itd. i niestety dzielę pokój z jebniętym bratem - on jest uzależniony od durnych gierek i kończy najwcześniej o 2 w nocy :/ w każdym razie chodzi o to, że nie mogę przez to spać - od daaawna chodzę spać o 2, 3 w nocy a czasem i później(do szkoły wstaję o 6 bo dojeżdżam) :O nie mogę spać bo ten kretyn nawala jak szalony w klawiaturę i nawet nie ściszy głośników, gada przez skype (a raczej wydziera się :''aaa uciekaj!'' ''zabij go, zabij!'' itd.) - znalazł jakiś idiotów którzy też siedzą po nocach, w dodatku zapala światło jak nie może czegoś znaleźć na półkach i tak jest prawie codziennie :O a matka? mówiła, krzyczała, że ma wcześniej kończyć(on nie zawsze sie słuchał), ale teraz ma gdzieś i mówi że to ''nasza sprawa'' powiedzcie mi błagam jak mogę 'zwolnić' internet ? żeby strona się dłuuugo otwierała, można to jakoś ustawić ? co zrobić żeby komputer się zawieszał? jedyne co wiem - to że można ograniczyć przepustowość - ale to praktycznie nieodczuwalnie zmniejsza otwieranie się stron i tyle :O a może znacie jakieś programy, które mogą zwalniać gry? słyszałam coś o takich do ustawiania pingów do gier bo jak kiedyś wszystko sie zawieszało i gry mu się zamulały - wtedy siedział krócej albo wogóle nie grał(chodził do kolegów grać) - więc to jest jedyne wyjście i w mojej sytuacji najlepsze (wyłączenie netu odpada na bank -kieeedyś wyłączałam, ale wtedy jest agresywny, raz mnie uderzył za to) błaaaaagam, ktoś wie ?? :( jakieś ustawienia, programy, cokolwiek? bo już nie wytrzymam, chodzę jak neptyk, mam zawroty głowy za każdym razem gdy wstaję, a czasem zdarza mi się tracić równowagę ;/

Gość ehhhhhe
chodz na golasa po pokoju to sie go pozbedziesz chyba ze....

Gość TheVeronicass
o matko współczuję :O jak dobrze, że jestem jedynaczką uff... a jak zwolnić? hmm nie wiem, niestety nie pomogę bo kompletnie się na tym nie znam

Gość anaste
mój brat też przegina z grami, choć ja na ty nie cierpię akurat :P kiedyś próbowałam zablokować niektóre strony - niestety, jakoś żaden sposób nie chciał działać jak trzeba, gadałam z kumplami i oni powiedzieli, że z czasem się z tego wyrasta :D ale jakoś im nie wierzę :classic_cool: ile lat ma brat?

Gość anaste
schowanie kabla nic nie da, przerabiałam, mój brat w prawdzie nie był agresywny, jedno popołudnie chodził z kąta w kąt, następnego dnia miał nowy kabel :P

myślicie, że nie próbowałam ? wyłączałam albo korki w mieszkaniu albo internet lub chowałam kabel - ale ten odrazu ze skargą do matki i ta na mnie z wrzaskiem - ona jest po jego stronie bardziej, więc mówię że to odpada, ma dość naszych kłotni, już nawet przestała reagować sama muszę wymyśleć coś tak, żeby nie domyślił się, że to ja(i na bank się nie domyśli bo nie raz już tak było, że net zamulał straszliwie, mamy beznadziejne łącza)

ma 20 lat

Gość ehhhhhe
to chodzcie oboje nago po chałupie pdobno wtedy siadaja styki w plycie glownej

Gość sialalalalaal
o Boże 20 lat i taki dureń :O

a no dureń całkowity (jego koledzy tacy sami zresztą) nikt nie zna sposobu na skuteczne zwolnienie netu ? :(

Gość ehhhhhe
L-4

Gość antos ze wsi
to idz mieszkac spac do rodziców pokoju

Gość gol go go ale ale ale
a on co do szkoly nie chodzi? nie pracuje? pokombinuj z kablami jak ci radzili zepsuj glosniki sluchawki pokombinuj z mysza wlaczaj non stop programy do sciagania kurka nie wiem

albo porozmawiaj z nim powiedz sluchaj tluku ja sie ucze itd wywal mu kompa do innego pokoju albo mi go wypozycz :D pogadam z nim jezykiem ktory zrozumie i do pracy wygon nieriba

aaaaa no i wejdz na jakies forum dla informatykow tam ci predzej pomoga

Gość Rozaliaa88896
po prostu rozjeb komputer!!! teraz i natychmiast przynajmiej dziś sie wyśpisz

kurza melodia zajebalabym takiemu skunksowi autentycznie co on ne rozumie ze masz szkole nauke ? debil powalony :-0

Gość kkkiiikkkaaa
Był tu niedawno podobny temat. Idź do pedagoga szkolnego i nakreść problem. Pedagog wezwie twoją matkę na rozmowę, ta naje się wstydu i będzie musiała bratu ograniczyć granie. No bez przesady o 2.00-3.00 w nocy się śpi. Ty się o brata nie prosiłaś, więc to rodziców obowiązek go wychować. jak tacy mądrzy, to niech go wezmą do siebie z tymi grami, ciekawe kiedy by wymiękli.

Gość kkkiiikkkaaa
Ewentualnie możesz coś ściągać, np przez torrent, to zapycha łącze. Z tymże nawet średnio rozgarnięta osoba skapnie się, że na danym komputerze coś się ściąga, więc brat pewnie tez się zorientuje.