Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZDOMNA PO KULTUROZNAWSTWIE

Rodzice wyrzucili mnie z domu :-( Nie moge z nimi mieszkac mi powiedzieli

Polecane posty

Powiedzieli ze mam sie usamodzielnic. Jestem teraz u kolezanki. 2 lata temu skonczylam kulturoznawsto i nie moge znalezc pracy bo sie uczylam duzo i nie mialam doswiadczenia. Mam dyplom z wyroznieniem. Szukalam pracy po ministerstwach kultury ale ni maja wolnyh wakatow. Nie chcialam isc do pracy za mniej niz 2tys bo bylo mi by wstyd. No i mialam awanture ze sie nie dokladam do domu. I mnie wyrzucili. Nie wiem co robic, chociaz mam plan aby co 2 dni mieszka c u innych przyjaciólek. Nie wiem czy to wypali. Ale czy im przejdzie?

daj spokoj z takimi rodzicami.. kiedyś może im będzie trzeba żeby im szklankę wody ktoś podał na starość..

ja proponuję zemstę - machnij sobie dzieciaka z jakimś bazrobotnym i wprowadz sie do rodziców :):):) niech majaza swoje :)

Gość ciekawska?
no coz, teraz raczej musisz znalezc prace nawet za mniej niz te 2 tys i w miedzy czasie szukac czegos lepszego. Moze jak pokazesz, ze jestes odpowiedzialna i masz prace, rodzice cie przyjma pod dach. Nikt cie nie bedzie utrzymywal, wiec szukaj pracy.

Myślę, że przejdzie złość twoim rodzicom, ale nie powinnaś ograniczać się w sprawie pracy przecież nie każdy po studiach pracuje w swoim kierunku i nie zarabia od razu kokosów.

ja pierdzielę - to zamiast zarobić 2 tys wolisz nie zarobić nic i jeszcze naciagasz rodziców ? cud ,ze cie psami nie poszczuli .

dodam, że inni pracują za marny 1000 zł a ty mogłaś 2000, o tym chyba nie pomyślałaś

a to prowo głupie jest , kto normalny i to po jeszcze takich gównianych studiach odrzuca robotę za 2 tys ?

To nie tak ze odrzucalam ale ja umiem jezyk, mam wyzsze studia i czemu mam isc za taka kase :-O Nie rozumiem tego, wole sie dokrztalcac

Gość kkkiiikkkaaa
Czyli masz 27 lat, siedziałas cały czas na garnuszku rodziców licząc naiwnie, że po kulturoznawstwie od razu dadzą ci pracę za 2tys. na rękę i dziwisz się, że rodzice mają dość? A czego ty się spodziewałaś, że firmy teraz biją się o absolwentów kulturoznawstwa z wyróżnieniem? A ci ty możesz potencjalnemu pracodawcy zaoferować? Wybacz, ale nie żal mi cię. Ludzie się starają, pracują już podczas studiów, żeby nabrac doświadczenia, a ty wolałaś całe studia "przebimbać" (bo nikt mi nie wmówi, że na kulturoznawstwie jest tyyyleee nauki) i teraz masz pretensje do całego świata. Radze schować dumę do kieszeni i pójśc do pracy za 1500zł, jak bedziesz mieć szczęście to może nawet o biura cię wezmą (choć wątpię). Ale 27 lat i zero doświadczenia? Cóż, nie chciało się to teraz masz:)

Gość kkkiiikkkaaa
"wole sie dokrztalcac" - faktycznie prowokacja:)

18:23 to PODSZYW! Prosze o pisania nic o mnie, niby pod moim nickim :-(

Gość kkkiiikkkaaa
ja jurz siem krztałciłam i pracóje za 10 tysiów

Gość kkkiiikkkaaa
A żebyś wiedział durny podszywie:)