Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróciłam z usg

czy jest tu może lekarz, najlepiej radiolog? bardzo proszę

Polecane posty

Gość byłam na usg
jutro rano będę, także wstępnie ok.10 się tu zjawię:)

Gość byłam na usg
własnie weszłam:)

Gość wiem ale nie wiem dlaczego
Kochane Panie!!! Tak sobie pomyślałam że może jednak napiszę - i tu chyba parę zdań do ratowniczki :) Moim skromnym zdaniem to właśnie ratownicy/lekarze pogotowia czasami lekceważą poważne objawy i przypisują je hipochondrii... I tak się właśnie stało w moim przypadku. Zgłosiłam się na Pogotowie z potwornym nagłym bólem głowy, pomimo ewidentnych objawów oponowych ( kark już wtedy był zesztywniały), pierwszych objawów porażenia nerwów czaszkowych itp stwierdzono że panikuję :o i że to zapewne migrena, ale dla świętego spokoju odesłano mnie na konsultację - i dzięki bogu... i lekarzowi ze szpitala żyję :D Zapewne wiesz dlaczego :)

witaj nowa kolezanko:)) bardzo mi przykro ze zostawiono Cie bez pomocy,tak nie powinno sie stac.nie bede bronic nikogo na sile mowiac ze tylu teraz hipochondrykow itd..bo to nie usprawiedliwa pogotowia na ktorym sie znalazlas i jest zaniedbaniem z ich storny. w moich wszystkich przypadkach nawet jesli ewidentnie bylo widac ze nic sie nie dzieje i ze objawy jakie pacjent odczuwa sa dzielem nerwicy byl on zabierany rutynowo na sor.ja jezdze na P bez lekarza wiec obowiazkiem ratownikow jest dostarczenie pacjenta na SOR zeby zobaczyl go lekarz.Mam nadzieje ze z Twoim zdrowiem juz jest ok. USG i Klopociku...nie odzywalam sie bo w moim zyciu cos ostatnio kiepsko:(( dol itd...bedziecie dzis??

Gość byłam na usg
no teraz jestem:) a co się stało?

Gość byłam na usg
no ja wchodzę tylko nigdy nie możemy się zgrac co do godziny;)

Gość byłam na usg
jestem teraz a Ty?

Gość byłam na usg
jestem teraz a Ty?

Gość byłam na usg
jestem, a Ty?