Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfghjkl

Jaka przyjemnosc moze byc z robienie loda facetowi ??

Polecane posty

Gość nfghjkl

tak mnie wlasnie toz astanawia moj facet chcialaby abym zrobila mu loda powiedziala bez owijania w bawelne ze nie zrobie tego nigdy bo dla mnie to jest po prostu obrzydliwe. Jak jest u Was czy tez uwazacie to za ohydne ?????

taka przyjemność że jemu robisz przyjemności i jest Ci przyjemnie że jemu jest przyjemnie, powiedz mu że go nie kochasz skoro nie chcesz mu zrobić przyjemnie

Gość motor lublin, jestem kobietą
Faith Hope Glory hehe dokładnie tak samo mysle tylko nie wiedzialam jak to ująć w słowa żeby nie pomotać :D On to lubi i jest mu przyjemnie więc cieszysz się że będzie mu dobrze jak mu to zrobisz :)

Gość CVBNMGJKLSND
pewnie wiekszosc facetowna Twoj temat odpisala.MASZRACJE to jest OHYDNEE TEZ NIGDY TEGO NIE ROBILAM I NIE MAMZAMIARU

to jest baaarrrdzo przyjemne; jeśli ma ładnego, zgrabnego, czystego i pachnącego - mioodziooo :)

Każda posłuszna kobieta powinna to robić. Jeżeli tego nie robi to znaczy że jej facet nie jest prawdziwym mężczyznom bo powinien rządać od niej aby to robiłą bez dyskusji

Gość Atrakcyjna_Marinna
Mam odruch wymiotny na samą myśl... Jestem ze swoimi już 6 lat, kochamy sie bardzo, ale nienawidzę tego robić,odraża mnie i obrzydza... Na początku się zmuszalam, zeby go nie urazić, żeby sprawić mu przyjemność, ale po mialam ochotę zwymiotować... No i po ktorejś takiej męce stwierdzilam, że nie będe się aż tak poświęcać, bo nie tylko jego satysfakcja jest ważna.... I już nie robie:) a on jakoś to znosi..

Gość tylko i wylacznie
ja mam tylko przyjemność z tego, że jemu jest przyjemnie

Gość a ja mojemu robie
i to z polykiem, do samego konca mruczy bo tak mu dobrze i calego do buzi biore i mi to przyjemnosc sprawia

Gość ciekawe czy te kobiety
które nie lubią robić loda, wymagają od faceta minetki

Gość uczuciowy
inna mu robi na boku , bo ty niechcesz

:) hehehe a skad jesteś i ile masz lat? no i wymiary podaj :)

Gość a ja mojemu robie
trzeba potrafic dobrze zrobic , a nie jak niektore sam lepek wezma i mysla ze swieca heheh prawdziwy lod to moja specjalnosc moj mowi ze lepiej zrobic juz nie idzie lodzik z efektami rrrrrrrrrrrrrrr

Gość pewnie jesteś lesbijką
bo przecież porządną kobietę podniecają męskie narządy :classic_cool:

Gość a ja mojemu robie
babki nie chca robic bo maja odruch wymiotny , ja nie mam trening czyni mistrza lodzik moj ma kazdego dnia , a najlepiej robie jak go do pracy budze to schodze do maszyny i robie lodzika , piekna pobudka co?

Gość spirited away
jeśli siekogos kocha to powinno sie kochac także ciało i nie mozna sie brzydzic jakies jego czesci. Sprawianie przyjemnosci ukochanemu mężczyźnie to tez satysfakcja i przyjemnosci dla kobiety

Obrzydliwe jest nigdy tego nie zrobię,choć to równoznaczne że on mi minety nigdy nie walnie.Bo vice versa.

Gość mam w dupie konwenanse
penisem się sika, więc się go nie bierze do buzi, co za brak higieny :D

co to za seks bez minety i loda? tego seksem nawet nie mozna nazwać i co z tego, ze sika? przeciez go umyje przed, a nie sika kiedy mu stawiasz