Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfghjkl

Jaka przyjemnosc moze byc z robienie loda facetowi ??

Polecane posty

no nie, gdybym miała to bym o tym nie pisała tylko mu robiła dobrze a ty masz dziewczynę? ty jesteś hanys?

Gość andrrrr
co to za seks bez minety i loda?-- a skąd to oburzenie ? różni ludzie różne upodobania, ja mogę powiedzieć np. ło boziu co to za seks bez anala?!?! a innym pasuje bez

dilanda-Aha,pewnie nie lubisz hanysów.Tak jestem hanys i też nie mam dziewczyny,wszystkie zajęte,Ślązaczki chcą się tylko żenić i rodziny zakładać,a jakoś jeszcze za młody się czuję na rodzinę,ale na seks to chętnie:P:P Bo też mi go cholernie brakuje

nie mam nic przeciwko ślazakom, ale jako ze ja z zagłębia, no to wiesz :) wiza i te sprawy :D a ile masz wzrostu?

Gość agnhgjkuktu
a ja mojemu robie---- mam pytanie do ciebie moglaby opisac jak to powinno wygladac

Gość asbio
haha rozwalają mnie pytania typu jak zrobić loda :D weź to paszczy i jeśli nie jesteś wstydliwą cnotką to samo pójdzie :D chyba że jesteś beztalenciem

dilanda,przesadzasz,to już nie te czasy,większość już jest wymieszanych.Sam mam kuzynów ochajtanych z "gorolkami",jedynie jeszcze w żartach coś takiego panuje.Wzrostu mam 194cm,dość dobra budowa ciała

smitna to prawda:(( ale: kobiety ktore odmawiaja loda facetowi moga odliczac dni do zasilenia grona zdradzonych kobiet, bo zaden facet dlugo bez tego nie pociagnie chocby nie wiem jaki byl kochajacy, moralny i wspanialy

Germaine Geer smitna to prawda ale: kobiety ktore odmawiaja loda facetowi moga odliczac dni do zasilenia grona zdradzonych kobiet, bo zaden facet dlugo bez tego nie pociagnie chocby nie wiem jaki byl kochajacy, moralny i wspanialy oczywiscie że tak jest; i same są sobie winne

Gość afgatka
ja bez minety przeżyję, co takiego facet kocha w lodzie?

Gość afgatka
że dla loda zdradzi ?!

afgatka-Nie każdy facet zdradzi,mnie się jeszcze nie zdarzyło zdradzić kobiety a byłem z gorliwą katoliczką,co seks chciała tylko po ślubie,więc nie przesadzajmy z tym że każdy facet zdradza.Ale fajnie jest jak laska bierze go do buzi a jak jeszcze pozwoli dojść do końca to już raj:D

Gość to przyjemnosc i dla mnie
i dla faceta. oczywiscie mowie o facecie ktorego sie kocha, a nie jakis obcy na raz - wtedy bym sie czula upokorzona i tez bym sie pewnie brzydzila. ale swoj to co innego :-) To bardzo mile widziec jak wiele mu to daje przyjemnosci i ja sama tez to lubie, tak po prostu. Nie wiem, jak mozna uwazac za obrzydliwe czesci ciala ukochanej osoby. Twoja pochwa jest miedzy cewka moczowa a odbytem, to tylko centymetry, i co, on ma sie brzydzic jej?

Gość afgatka
wiem, że przyjemne dlatego swojemu facetowi robię, ale gdybym nie wiem , miała jakiś wstręt, to przykre,że by mnie zdradził.. ale dobrze, że chociaż ty tak nie zrobiłeś :)

Gość pewnieze przyjemne
mmm...pyszny lodzik..uwielbiam to poczucie wladzy nad jego przyjemnosci, a jednoczesnie nutka ponizenia poprzez kleczenia czy trzymanie za wlosy.mmmm az mi sie zachcialo:), ale maz dzieciora bawi i musze poczekac;)

afgatka,A ty byś zdradziła jak facet nie zrobił by ci minetki?Ten co zdradza to i tak cię zdradzi,mimo loda czy anala a ten co nie zdradza to nawet jak byś mu wcale nie dawała to na ręcznym pojedzie a nie zdradzi.Ale wy i tak myślicie że każdy facet zdradza a kobiety są święte

Gość agnhgjkuktu
nie umiem robic :( chcialabym, ale nie wychodzilo mi, moze temu mnie zostawil :( kiedys robiac dowiedzialam sie ze mam wziasc do ust calego, a od jajek reka... :( tak robicie?

Gość afgatka
nie,nie zdradziłabym

Gość afgatka
to znaczy, na pewno bym chciała żeby mi zrobił, ale gdyby nie lubił to nie cierpiałabym za bardzo ,bo i tak nie chciałabym tego od nikogo innego..

Szczerze to nie bardzo rozumiem,bo ja uwielbiam minetki robić,sama minetka sprawia mi przyjemność a nie tylko to że daję przyjemność kobiecie.Nie ma to jak z bliska poczuć tą najpięknijeszą kobiecą część ciała:P

Gość fxfxfdbf
wcale specjalnie jakoś dobrze nie robiła :O

Gość sie zatrzym
a jak ci facet cipe liże, to sie nie zastanawiasz czy mu przyjemnie? :P lest zajebiście przyjemnie, ja bez loda nie mogę skończyć. dopiero jak się naliże, naciućkam, jak mi facet konkretnie wypchnie go gardła, to mi pipka tak pulsuje, że odjazd

Gość sie zatrzym
najlepsze odjazdy są w dyskotekowym kiblu !

Gość minister dziewictwa narodowego
na filmach to zawsze jest wytrysk na twarz :o no ale to film

Gość real man
ja się swojej dziewczynie nigdy na twarz nie spuszczam, nie łyka , za bardzo ją kocham żeby zmuszać do czegoś na co nie ma ochoty , sam nie mam ochoty traktować jej jak szmaty

Gość sie zatrzym
spieprzaj podszywie a filmik do kitu, facet sam sobie zwalił konia

Gość fachowiec69
a najlepsze jest 69