Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfghjkl

Jaka przyjemnosc moze byc z robienie loda facetowi ??

Polecane posty

Gość sie zatrzym
tak, 69 to jest sprawiedliwe ;)

real man dobrze, ze napisałeś, bo na kafe tyle głupoooot, mój facet miał różne fanaberie i prawie żadnej mu nie spełniłam, mimo to nigdy mnie nie zdradził (a chętnych miał sporo), a po rozstaniu jeszcze napisał, że sex ze mną był najlepszy... lód to tylko lód - nie ma sie co rozczulać, nie każdy żyje tylko sexem - na szczęście.

Gość bardzo mily chlopak
rozwodka ,ty chyba nie wiesz po co zyjesz i co to dobry sex

Gość sfdsdg
haha a ty może żyjesz tylko dla seksu ? :D

Gość sfdsdg
bo jeśli tak to współczuję głupoty :(

Gość bardzo mily chlopak
ten kto nie zyje dla seksu to nie mial jeszcze dobrego seksu i zyje bo sie urodzil

Gość ja sie tez brzydze
Ohyda i tyle......mam 33 lata, kilka razy zmusiłam sie do zrobienia loda mężowi. Beznadzieja. Nigdy więcej, brzydze sie i tyle....

Gość a ja mojemu robie
a i najlepsze dla faceta jest jak sie spuszcza to jesli ma czlonka b gleboko w gardle, ma delikatny ucisk jesli sie jezykiem zaprze czlonka moj to naprawde wtedy glupieje

Gość a ja mojemu robie
a ja tam uwielbiam wrr najlepiej jest robic smymi ustami ucisk robisz tez ustami i najlepiej gleboko w buziala heheh i do konca jak jestes blisko nasady czlonka ucisnij lekko ustami i obracaj w prawo i w lewo facet bedzie jeczal jak niewiem hehe

Gość lód to poniżenie dla kobiety
szanujcie się !

Gość a ja mojemu robie
lód to poniżenie dla kobiety nie wiesz co dobre malutka a maz lbo facet minetke ci robi to pomysl ze on tez sie poniza heheheh smieszna jestes jak to moze bycponizenie jesli sie robi to z osoba krtora sie kocha

Gość lód to poniżenie dla kobiety
sama jesteś śmieszna i tyle... Mój mąż nigdy nie kazałby mi robić sobie loda, bo mnie kocha i szanuje. Jestesmy małżeństwem od 11 lat... Takich jak wy jest pełno... i niestety mają to na co się godzą, faceci traktują je jak szmaty, bez szacunku. To tyle, dziękuję za uwagę.

lód to poniżenie dla kobiety dajesz staremu majtki do wąchania?to dopiero jest odjazd

Gość a ja mojemu robie
lód to poniżenie dla kobiety jebnij sie kobieto zazdrosna jestes i tyle maz cie szanuje phhi chodzi na boki bo mu nie chcesz zrobic i tyle albo nie potrafisz i on nawet tego nie chce jak ci minety strzela to on dopiero sie poniza

Gość a ja mojemu robie
a ja tam uwielbiam wrr masz racje ja tez z mezem nie mamy tabu i robimy wszystko co sie da, czasami probojemy roznych pozycji kamasutre to juz cala przerobilismy hehehe

Gość bo to jest
PODNIECAJACE!Robienie loda jest podniecajace!

Gość sie zatrzym
nikt mi nie KAŻE robić loda, robię bo chcę, bo lubię, bo sprawia mi to ogromną przyjemnośc. A przy okazji kochanemu człowiekowi :P

Gość a ja mojemu robie
nio i tak powinno byc swietoszki pisza ze nie robia a naprawde nie potrafia i jada po innych hehe smieszne pannice nie wiedza co dobre

Gość sie zatrzym
jakbym napisała JAK naprawdę to lubię robić, to by mnie zjechały od góry do dołu :P

Gość a ja mojemu robie
pisz , ja juz co nieco wczesniej napisalam malutko ale jest hehehe moj to jak opetany jak mu robie

Gość babilon
a moze ich mezowie poprostu nie myja sobie przed seksem:/ no,bo jesli to jest dla nich obrzydzeniem to pewnie im smierdzi:P ja bardzo lubie robic loda szczegolnie jak mam ochote na seks:) i jeszcze z zelem smakowym np.o smaku wisni:D to juz wogole odjazd,bo ja lubie slodycze xD

Gość sie zatrzym
ja jestem zbok :P czasem lubię na ostro, aż mi oczy wychodzą, jak mnie skubany przyciśnie za głowę. mmrrr... zaraz pójdę go zgwałcić, bo się nakręcam :P

Gość a ja mojemu robie
ja tak samo na ostro moj ma pachnacego i przepieknie duzego, az mise zachcialo jak nic heheh tez mojego zgwalce rano o 7 pobudka lodowa hehe

Gość sie zatrzym
nie, ja nie lubię tych zapachowych wynalazków. ja lubię wlaśnie wtulić się nosem w jego jajka i je wąchać i całować, bo ten zapach mnie rozwala

Gość a ja mojemu robie
ja tez bez tych zeli natura najlepsza mmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrr

Gość sie zatrzym
rzadko to robię, bo ja śpioch jestem 😴 i nie wstaję pierwsza, ale parę razy mi się udało. Mała rzecz, a cieszy. Heh, trochę się bronił, ale szybko poddał ;) Muszę to powtórzyć :P tylko kurnia, on dużo wcześniej ode mnie teraz wstaje :O

Gość sdghjkl
zboczone jestescie fuuujjj

Gość a ja mojemu robie
ja wstaje wczesniej niz moj robie mu kawke jedzonko do pracy i wtedy do dziela on spi mocno ale tylko dotyk ust i moj sprzecior na najwyzszych obrotach heheh i z jokerem na twarzy jedzie do pracy heheh

Gość a ja mojemu robie
sdghjkl jak ci sie nie podoba to wypad nikt cie tu nie chce

Gość sdghjkl
zboczone i nadodatek chamskie!!!!! ehhh brak slow