Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfghjkl

Jaka przyjemnosc moze byc z robienie loda facetowi ??

Polecane posty

Gość glupie suczki z was
faceci, ktorym do szczescia potrzeba tylko loda, a seks i ich fiut to najwazniejsza wg nich rzecz pod sloncem to totalni idioci i debile i oczywiscie takie ulomy zasluguja tylko na szmacace sie dziwki, ktorym wydaje sie, ze robienie loda facetowi nie jest ponizajace, hah, co za idiotki... idiotki dla idiotow i idioci dla idiotek! normalnych ludzi zostawcie w spokoju!

Gość nie szanowac kobiet
Czy kiedykolwiek slyszeliscie zeby kobieta , ktora placi za seks zaplacila jakiemus facetowi za to ze zrobi mu loda? Slyszeliscie kiedys o takim czyms, bo ja nie. Kobiety co placa placa za to co jest przyjemne dla nich. Tu masz odpowiedz czy lod moze byc dla kobiety przyjemny.

Gość Bodzios
Rany, te dwie durne wypowiedzi powyżej znowu świadczą o tym, że ludzi z zaburzeniami seksualnymi jest jednak w Polsce bardzo dużo.

Gość Kamien
Jeżeli dziewczyna naprawdę pożąda faceta, to sprawienie mu przyjemności ustami będzie ją kręcić i ją podnieci, będzie super grą wstępną. Oziębłe dziewczyny, mające kłopoty ze swoją seksualnością, zahamowania, wiadomo, że będą inaczej się zachowywać. Można tylko współczuć wtedy ich facetom, że nie będą mieli pełnej radości z seksu. Nie ma faceta, który nie uwielbiałby seksu oralnego. Ci, którzy go nie mają, przez swoje dziwne dziewczyny, są frustratami. I nie chodzi o to, że tylko seks jest w związku ważny. Ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest bardzo ważny i wpływa na wzajemne relacje między partnerami.

Gość ja lubie i on tez
...mnie bardzo podnieca seks oralny i podnieca mnie jak mu to robie. I nie tylko dlatego ze mi dobrze bo wiem ze jemu jest dobrze. Choc to tez jest przyjemne. I nawet bardziej mnie podnieca gdy ja robie jemu niz wtedy kiedy on robi mi minete. Po prostu kocham i pozadam go. Niewyobrazam sobie byc w zwiazku z kims, do kogo czuje obrzydzenie.

Gość fukksja
nie uprawiam loda

Gość ja lubie i on tez
a jazdy z obrzydzeniem to chyba glownie sa domena osob bardzo mlodych i niedoswiadczonych. Takie osoby czesto uwazaja zrobienie "loda" za szczyt perwersji seksualnej....A to jest przeciez dopiero, ze tak sie wyraze, wierzcholek gory lodowej....Ale spoko, podrosna to im przejdzie....chyba...

Gość mateuszf
Moja Agniesia robiła mi lodzika na plaży i to bez inicjatywy z mojej strony :)

Gość gość
Byłam z facetem 7lat i ani razu mu nie robiłam. Teraz od 3,5roku jestem z innym i mu robię z polykiem i uwielbiam ssac jajeczka

Gość gość
Skad taka zmiana ?

Gość gość
18:46 a ty byś wylizał brochę każdej która by nadstawiła? Jest ci obojętne komu liżesz, jesteś zboczeńcem? :-)