Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika gdansk

chce mi sie oswiadczyc

Polecane posty

Gość dominika gdansk

hejka:)spotykam sie od miesiaca z pewnym chlopakiem spedzamy ze soba mnostwo czasu bardzo dobrze sie dogadujemy , i po miesiacu znajomosci powiedzial ze mi sie oswiadczy ,i pytal jaki chce pierscionek , rozumiem ze super sie dogadujemy ale czy to nie wczesnie ja nie wiem co robic???

Gość anioł...ek
jezeli pytasz na forum i masz watpliwosci to znaczy że za wcześnie!!

Gość kkobieta na forummm
Tak tylko powiedział wyluzuj...no niewiesz co to rozmowa.???????przecież bez jaj jak chce po 1 miesiącu się oswiadczyc na serio to miałby nieźle z garkiem.....napewno tak tylko pindoli.

Gość hahahhahhahahhahahaha
mi ciagle jakis sie oswiadcza , juz mam cala kolekcje pierscionkow z brylantami, szafirami , rubinami i mam w nosie dotrzymywanie slowa.Zrywam i nastepny do golenia :-P

daj spokoj po miesiacu?albo psychol albo nie wiem a tak na powaznie to ze po miesoacu sie dogadujecie to nic, ja jestem ze swoim 5 lat i dopieor teraz zaczynaja wychodzic z niego bardzo zle cechy wiec....raczej trzymaj sie od tego z daleka

Gość na takiego delikwenta uważać
mam pierścionek w szufladzie, po takim, jak dłużej pochodziłam zrozumiałam, że facet nie do życia zupełnie, stąd tak szybkie oświadczyny, nie chciał chyba za długo grać:)

Ja bym uciekała w podskokach jakby mi tak koleś wyskoczył po miesiącu z oświadczynami. Chyba ma coś z głową nie tak.