Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwneeee

zauważyliście, że prawie wszystkie Polki, które wyjeżdżają

Polecane posty

Gość dziwneeee

na wyspy tyją????????? jak patrzę na koleżanki, które wyjechały to większość przytyła i to znacznie z czego to wynika??

Gość ciekawska?
z dobrobytu ;-), a tak powaznie to pewnie kiepsko sie odzywiaja tzn fast foody i jakies tanie gotowce....

Gość dziwneeee
wczoraj spojrzałam na fc na foto koleżanki, która wyjechała 5 miesięcy temu i wygląda strasznie jestem przerażona, jak można się tak zmienić :/

Gość dziwneeee
No ale Wielka Brytania nie kojarzy mi się z fast foodami raczej chyba się tam tego nie je? i ta koleżanka to nie jest jedyny przykład, np. mój kolega i jego żona- oboje przytyli, inna koleżanka- mega przytyła wszyscy w Wlk Brytani nie wiem co o tym myśleć

np w usa żarcie ogólnie jest bardziej kaloryczne niż w pl. jak jest w angli,irlandi ? nie wiem. może tez bardziej kaloryczne żarcie tam robią. albo chodzi o to że polki sa ogólnie szczupłe bardzo. ja pamietam różnice gimnazjalistek z polski i francji. francuski takie pulpety że szoke:O więc jak tam jedzie i widzi sadła dużo na około to nie ma mobilizacji do pilnowania diety. w polsce ma bo dziewczyny są szczupłe. mało tuczników na ulicy widuję.

Gość ciekawska?
to ty chyba nie wiesz co tam sie jada. Cale spoleczenstwo ma problem ze zlym zywieniem. Nawet byly prgramy Jamie Olivera jak w szkole wprowadzal zdrowa zywnosc. Byly tez indywidulane spotkanie z rodzicami najgrubszych dzieci i wyslal babke do sklepu po rozne warzywa i ona polowe nie wiedziala jak to nawet wyglada....

Gość Nic dziwnego, bo
tam jest w większosci żywność modyfikowana genetycznie i naszpikowana chemią :O Sama tam byłam i przytyłam. Nie objadałam się żadnymi fast foodami czy gotowcami. Starałam się odżywiać tak jak w Polsce. Niby te same produkty, ale się tyło. Nie objadałam się, ruchu miałam więcej niż w Polsce. Po powrocie moja waga wróciła do normy bez stosowania żadnych diet.

Gość najgorszee jest ttto ze
u nas tez coraz wiecej zywnosci modyfikowanej genetycznie:O to wszystko sa dekrety Uni przeciez, i musimy je wprowadzac powoli... nasze spoleczenstwo rowniez coraz czesciej tyje, przeciez to da sie zauwazyc zwlaszcza w szkole. Wiekszosc warzyw, wedlin, czy nawet chleba jest teraz ulepszana... tylko czy napewno "ulepszana"........ przykre to ale wszyscy to akceptujemy, takie rzady mamy:O