Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika2233

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam. Dwa miesiące temu spóźnił mi się okres 12 dni. Troche sie denerwowałam bo lubie z moim chłopakiem się popieścić i bałam się że mogło coś pójść nie tak.Ale go dostałam i wyglądał normalnie. Po kilku dniach trochę z moim chłopakiem poszaleliśmy na początku były pieszczoty potem przeszliśmy do sedna jednak nie szedł we mnie cały i trwało to może z 10 min oczywiście się zabezpieczyliśmy(Prezerwatywą.Mój chłopak po całym zdarzeniu sprawdził czy nie jest uszkodzona i nie była) . Rozdecydowaliśmy się ponieważ jeszcze nie współżyłam i mnie to bolało... po tym zdarzeniu kiedy miałam dostać okres nie dostałam spóźniał mi sie już 13 dni i w tym dniu postanowiliśmy że zrobie test ciążowy wykazał że nie jestem w ciązy a następnego dnia dostałam okresu. Czy możliwe że jestem w ciąży? Bo gdy się stresuje to nię mogę jeść i cała się trzęse. Przez to wszystko mam fobie.

Gość brak edukacji
Nie jesteś w ciąży!!! Nie stresuj się już bo przez to ci się okres opóźnia.

nie jesteś w ciąży 1. negatywny test po terminie spodziewanej miesiączki 2. w końcu dostałaś okres 3. bylo w gumie która nie pękła to jak coś takiego Cie stresuje, że zajdziesz w ciążę to olaboga