Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaa 17

probrem z miesiączka

Polecane posty

Gość olaaaaa 17

Mam 17 lat i mój cykl miesiączkowy trwał ok 32 dni i był nawet regularny. Spóźnia mi się już prawie 2 tygodnie czy to źle ? Pytam się poważnie i proszę powstrzymać się od nie potrzebnych wpisów . Jeszcze jedno na pewno nie jestem w ciąży na 100 % nie .

Gość olaaaaa 17
?????????????????????????????

Gość sprawdź to:
idąc na dyskotekę puść się z jakimś osiłkiem i jeżeli zajdziesz w ciążę, to żadnego problemu z miesiączką nie masz. Powodzenia.

Gość llllllllllll
to źle

Gość gracielitka
Miałam to samo ro temu, zawsze cykle regularne, góra 3 dni w ta lub tamta, a tu nagle brak okresu....poszłam do gina i zapisał mi luteine, po 5 dniach okres sie pojawił.zatrzymał mi sie od stresu i antybiotykow, ale mozliwe, ze u ciebie moze byc cos innego. Najpierw idz do gina on zbada cie i zapisze cos na pewno...

Gość olaaaaa 17
nigdy nie byłam u ginekologa oj ale chyba będę musiała mam nadzieje , że to nic groźnego bo chcę mieć dzieci w przyszłości

Gość gracielitka
Na pewno nie jest nic strasznego, jestes jeszcze mlodziutka i moim zdaniem nie masz okresu bo mialas stres, albo sie odchudzalas...

Gość olaaaaa 17
stres może trochę odchudzam się zawsze bo mam problem z tarczyca szybko przybieram i nie mam idealnej wagi