Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różyczka222

Czy mam z nim zerwać?

Polecane posty

Jestem z chłopakiem ponad 2 lata, ale ostatnio czuje niechęć do tego związku. On jest ciągle zazdrosny, zaborczy, jak wychodzę gdzieś z koleżanką to zawsze się coś znajdzie o co można by było zrobić awanturę. nie wiem czy go kocham, wiem że jestem do niego przywiązana. Jak mówię mu, że to koniec to on nagle popada w skruchę przeprasza i mówi że już tak nie będzie, a znowu to robi. Proszę Was o radę, bo ja już nie wiem raz myślę sobie że lepiej mi będzie bez niego, ale za chwile nie chce zrywać bo boje się że będę za nim tęsknić...

Gość lottie.
Tak. A masz dwa powody: -jest zaborczy co oznacza, że z czasem pewnie będzie coraz gorzej. -nie wiesz czy go kochasz. Takie wątpliwości w związku to znak, że tej prawdziwej miłości nie ma.

Gość ja mam podobnie
tylko że jestem mężatką i ja nawet z koleżanką się spotka nie mogę bo jakieś ale ma. Męczy mnie to strasznie. Gdyby nie łączyło mnie małżeństwo to nie wiem czy bym dalej z nim była.

Gość jagienka20
mysle że to raczej przywiązanie was łączy. jeśli by Cie kochał chciałby Twojego szczęscia i pozwoliłby Ci odejść, chociaż w głębi serca szczerze by nie chciał rozstania. znasz go lepiej i sama musisz zdecydować. życzę udanego wyboru ;)

Tylko jak ja mam z nim zerwać? Wiem że będzie płakał, obiecywał bo było tak nie raz. A mus przyjść do mnie bo ma u mnie kilka rzeczy ;( Macie jakieś pomysły może?