Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beben

Pomoze ktos?...:((( Wazne...

Polecane posty

Witam.. Mam 19 lat . Postanowilem wczoraj wspolzyc pierwszy raz ze swoja partnerka.. ale byla doslowna klapa:(. Chodzi o to ze dlugo sie dotykalismy , piescilismy itd.. Nie wiem dlaczego ale nie mialem takiego dlugiego wzwodu.. Nie wiem czym to moze byc spowodowane, stres czy co?.. teraz oczywiscie mowi ze nic sie nie stalo, nie obwinia mnie wcale... Alemi z tym wszystkim jest troche glpio.. Wiem ze jest tu kilka madrych osob.. Wiec zna ktos moze jakis sposob na poprawienie tego (dodam ze np podczas seksu oralnego, czy juz samych piszczot pobudza sie moj organ:)) ) Dziekuje za dobre odp a zartownisiom zartuje..:) Prosze opomoc:(:(:(

Stres cię zjadł. Proponuję nie planować tego na konkretną porę bo może się skończyć tak samo. Po prostu miej gumkę zawsze ze sobą i baw się. Samo wyjdzie.

Dzieki za odp.. w sumie mysle ze to stres ale fajnie jak by ktos sie jeszcze wypowiedzial:))

Witam, z pewnością przyczynił się do tego stres związany z pierwszym stosunkiem seksualnym. Nasza psychika ma ogromny wpływ na nasze ciało z czego często nie zdajemy sobie sprawy. Następnym razem spróbuj się bardziej rozluźnić. Szczera rozmowa z partnerką także bardzo pomoże.

90% impotencji spowodowane jest stresami Dlatego podchodź do tego nie z punku widzenia penisa który nie sztywnieje ale partnerki która się tobą podnieca a zobaczysz jak twój przyjaciel zyska na sprawności