Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha i achhhh

jak oni mogli, niech ktoś kogoś ukarze

Polecane posty

Gość Gilotyna90
dolaczam sie. Rowniez jestem zbulwersowana.

Gość 3eewqwe
hahaha rozśmieszyło mnie to

Gość aha i achhhh
No żesz kurwa:O @#$%^^%$$#@#@

Gość aha i achhhh
Możliwe, czy ktoś ma czas i moze to odszukac?

Gość jap........
ich wszystkie komentarze są popierdolone tak że nie przejmuj się

Gość oj dziecko
ro bylo juz tak dawno ze masakra a ty sie tym bulwersujesz?? i co jak to odszukasz to co zrobisz?? nakrzyczysz na TVN ze maja burdel i komenatrze im ide nie rowno i czasem wychodza takie kawiatki ty na swojej tasmie w fabryce tez czasem cos pojebiesz i co karza cie za to????????????????/ lecz sie

Gość aha i achhhh
moze to i dawne, ale ja to zobaczylam dopiero dzisiaj i to krąży po necie. Co mnie zbulwersowało? Na ekranie bez danych żadnych "w tle" wygląda to tak, jakby cieszyli się, że spłonął samochód z niepełnosprawnymi a nie ze zdrowymi ludźmi. Chyba normalne, że mi się to nie podoba, czyż nie?

kochana chba zle to odebralas.JA tego artykulu nie ogladalam ale na pewno nie chodzi tu o to co Ty napisalas : ze dobrze ze osobami niepelnosprawnymi a nie ze zdrowymi, na moje oko chodzilo o to ze nieszczesciem bylo sploniecie-szcesciem -ze nikomu z tych osob nic sie dzieki bogu nie stalo,albo wyszly bez szwanku albo ich tam nie bylo w tym busie.

Gość aha i achhhh
wiesz, ja tak myślałam w "podtekście" ale na zewnątrz to wygląda okropnie :( Wszystko chyba przez to, że chcą miec krzykliwe tytuły wiadomosci, Onet tez w tym przoduje, niestety.

Gość ciekawska?
No i widzisz?! Tak to jest jak sie cos przeczyta warwanego z kontekstu, albo zobaczy jakies jedno zdjecie, nie majac pojecia o czy mowa.

no taka juz jest dzisiejsza tv... kazdy tytul mozna napisac dwuznacznie..np jakbys pracowala i chciala wiedzac ze prezydent nie mial wczoraj bielizny pod gaciami co bys wybrala: 1. prezydent pojawil sie dzis bez bielizny pod garniturem czy 2. przeydent bez majtek na spotkaniu z reporterami:D??? chyba wiadomo co sie lepeij sprzeda ;)) PS dobrze ze tym ludziom nic sie nie stalo.