Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokateee

pytanie do mam, których dzieci bawią się lalkami

Polecane posty

Gość mokateee

Kupiłam dziecku lalkę Agatke Interaktywną, która miała płakać śmaić się przy podrzucaniu reagować na smoczek , butelkę itd. lalka okazała się nie działać. W ramach wymiany dostałam nową lalkę, której działała jedna funkcja chwilę po rozpoakowamiu, reszta funkcji nie więc znów ją będę reklamować. zastanawiam się tylko czy tego typu lalki interaktywne są takie psujące się czy miałam pecha?

Gość mokateeeeeeee
ponawiam

Moja córcia ma kilka zabawek interaktywnych, dostała pod choinkę, ale również już reklamowałam. Niestety takie zabawki często się psują, dla tego ja nie wydaję pieniędzy na takie rzeczy, bo o wiele lepiej moja córka bawi się szmacianą lalką i drewnianymi klockami niż takimi zabawkami.

Gość dziewczyny, a czy
przełączyłyście zabawki na odpowiedni tryb?

Chyba miałaś pecha, albo faktycznie jak pisze poprzedniczka nie przełączyłaś z trybu demo jeśli jest taka opcja. Moja córka ma różne baby born, baby alive, chou chou i inne i niektóre mają prawie 2 lata i wszystkie funkcje nadal w nich działają. Nie wiem jak z lalkami natalia czy agatki bo tych akurat nie mamy, ale wydaje mi się, ze to raczej droższe zabawki więc powinny dobrze działać.

Gość mokateeee
Lalka była ustawiona prawidłowo, wymieniałam też baterie na nowe. po prostu obydwie nie działały (w drugiej tylko jedna funkcja) To wlaśnie była AGATKA baby born magiczne sny i dodam, że tania nie była.

Gość Marcin12
Witam czy ktoś ma instrukcję jak wymienić baterie w lalce hasbro ? Laka pije i ma pieluchę.