Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfh

Rosyjscy mężczyzni a choroby kobiet

Polecane posty

Gość fgfh

Mam 20 lat od pewnego czasu interesuje się mną pewien Rosjanin ja też do niego coś czuje - pierwsze zauroczenie w życiu. Mój problem polega na tym że w wieku 16 lat zachorowałam na raka jajnika i miałam operacje ( usunięcie jajników z macicą) potem 6 cykli chemi :( potem rok spokoju i nawrót skur na płucach po kolejnej chemii i leczeniu hormonalnych zniknęły. Obecnie już jestem zdrowa i na zewnątrz atrakcyjna nawet bardzo. ( tylko jeden guzek przerzutowy uspany mam usunąć z krtani ale to pikuś). Problemem moim jest czy pozwolić temu mężczyznie zbliżyć się do siebie czy lepiej odpuścić boję się jak zareaguje na: - bezpłodnosć wywołaną operacją?? - hormony wywołały nadmierne owłosienie ( kryje się z tym jak mogę ale nie wiem jak to ukryje na brzuchu, piersiach, plecach przy bliższym kontakcie) Nie wiem czy on mnie taką zaakteptuje i czy będzie chciał taką dziewczynę dla siebie sama nie wiem czy kontynułować te znajomość czy lepiej sobie odpuścić bo podobno rosjanie zwracają uwagę na piękno kobiety i są konserwatywni. A cierpieć już naprawdę więcej nie chce; ( a nie wiem czy rosjanie rozumieją takie problemy i bo nie miałam styczności z tą nacją.

Gość 25567678
A ile on ma lat? Jest przystojny?

Gość przystojny armandez
Jesli jest wartym Ciebie facetem to zrozumie Twoją chorobę. A jeśli nie to po prostu nie jest Ciebie wart

Gość 25567678
A jak on chce mieć dzieci? Nie wiadomo...

Gość fgfh
25 lat przystojny tak oczywiście. Co do choroby i dzieci to nie mam odwagi z nim porozmawiać :( na razie to tylko zauroczenie i to pierwsze w mym życiu. Sama nie wiem czy powiedzieć prawde, ukryć czy zakończyć znajomośc tnz nie pogłębiać jej.

Gość 25567678
Z tym ukrywaniem to nie wiem czy dobry pomysł ale nie stresuj się już na wstępie bo to źle działa. Będziesz się negatywnie od początku nastawiać i przez to możesz wszystko popsuć. Ja tak robiłam kiedyś i nie polecam się stresować. Zaczekaj na bieg wydarzeń bo może cię pokocha, powiesz mu i będzie ok. Podpytaj się może co on myśli o kobietach, uczuciach, dzieciach i podobnych sprawach ale tak delikatnie.

Gość fgfh
choć z drugiej strony po takich przejściach nie mam już siły na uczucia

Gość fgfh
hormony wywołały nadmierne owłosienie ( kryje się z tym jak mogę ale nie wiem jak to ukryje na brzuchu, piersiach, plecach przy bliższym kontakcie) - tego się boje a tak chciałabym podobać się i wyjśc swobodnie na plaze czy basen

Gość faceci są naogół fajni
fajnie potrafią cie zrozumieć jak im to powiesz co ci leży na sercu raczej nawet fajnie potrafią zareagować fajnie pobędą z tobą jakiś czas a potem fajnie cie zdradzą z inna fajną laską która tak fajnie będzie chętna na twojego fajnego faceta

Gość jeśli mówisz to
o Wani to on faktycznie jest do bani

Gość fgfh
nieraz nachodzą mnie myśli że nie zasługuje na miłośc ona jest dla zdrowych pieknych osób a nie schorowanych brzudkich i bojących sie wszystkiego

Gość Elżbieta A
Ja mam męża Rosjanina i jestem chora na raka płuc i mąż nie robi żadnego problemu z tego. Opiekuje się mną fgfh jeśli cię kocha to napewno nie będzie problemu a dziecko można zaadoptować. Dla miłości nie ma rzeczy niemożliwych :) a jak ruski KOCHA to kocha!! wiem co mówię :)

fgfh => Cóż, nikt nie oczekuje takich wyznań na pierwszej randce. Ale lepiej powiedzieć wcześniej niż później.

Gość Elżbieta A
zgadza się :) ale osobiście nie sądze by to był jakiś wielki problem / zresztą jak sie kocha to za całość z nie za organ którego człowiek ma lub nie ma. ''hormony wywołały nadmierne owłosienie ( kryje się z tym jak mogę ale nie wiem jak to ukryje na brzuchu, piersiach, plecach przy bliższym kontakcie) - tego się boje a tak chciałabym podobać się i wyjśc swobodnie na plaze czy basen '' ja jestem kosmetyczką z zawodu :) i przychodzą do mnie bardzo owłosione panie kilka machnięć woskiem i śmigaj na plaże :) czy basen. Nawet bikini założysz :). Do tego dobra fryzurka, ciuch i szalej kobieto :) jak ja z jednym płucem prowadzę normalne życie to Ty też możesz :)