Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiatmisiezawalil

nie przezyje tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość swiatmisiezawalil

blagam proadzcie cos.swiat mi sie zawalil. bylam z nim 8,5 roku.teraz mnie zostawil.kiedys mnie zdradzil-wybaczylam.dwa dni temu dowiedzialam sie ze znow ma inna. wiem ze duzo w tym mojej winy mam straszna depresje niechec do zycia i do ludzi on mi chcial pomoc pojsc do lekarza ja sie wstydzilam.wmawialam sobie rozne zyczy wiele razy.z kazdym niepowodzeniem złą chwila mialam mysli samobojcze.kiedys juz probowalam targnac sie na zycie jeszcze zanim z nim bylam.wiele razy on chcial odejsc zawsze zostawal bo bal sie ze sobie cos zrobie.wiem ze bardzo mnie kocha ja poza nim swiata nie widze i nie chce widziec.od roku sie nie klocilismy myslalam ze wszystko jest ok.ale nie bylo.od paru miesiecy wiem ze potrzebuje pomocy lekarza bo nie radze sobie ze soba.teraz on mnie zostawil a ja chce skonczyc ze soba.smierc nie bedzie tak bardzo bolec jak to co teraz czuje. przepraszam ze nie skladnie pisze... mial sie wczoraj wyprowadzic-ustalilismy ze do konca tyg ja to zrobie.wiem ze bede mogla na niego liczyc teraz jest tz mieszka ze mna i sie trzymam ale czuje ze gdy naprawde sie wyprowadze wszystko pęknie we mnie. ja naprawde chce skonczyc zycie

Gość sorki ale nie kumam
tu czegoś.Z tego co piszesz wynika,że masz świadomość iż potrzebujesz pomocy specjalisty i to od dawna.Co to za wytłumaczenie-wstydziłam się iść do lekarza.A nie wstydziłaś się tego i nie bałaś,że niszczysz sobie i jemu życie?To,że on dziś odchodzi jest wynikiem twojej chuśtawki8 emocjonalnej- do tego nieleczonej.I tak go podziwiam,że wytrzymał tyle lat.

Gość swiatmisiezawalil
zawsze mi mowil ze kiedys miarka sie przebieze ma anielska cierpliwosc. moja milos do niego-teraz to widze jest chora.on jest calym miom swiatem!wstydzilam sie mu przyznac ze potrzebuje pomocy lekarza wlasnie dlatego zeby nie uznal mnie za wariatke. w zyciu bardzo duzo ludzi mnie skrzywdzilo na rodzine nie moge liczyc a on byl zawsze ze mna.kazda zdrade przyjaciol bardzo przezywalam az w koncu doszlam do wniosku ze nie chce przyjaciol on jest mi najblizszy. umowilam sie do psychologa na poniedzialek ale moze byc juz za pozno.tak bardzo mi zle ze go tak krzywdzilam i to mnie zalaluje

Gość swiatmisiezawalil
ja naprawde sobie nie poradze. a depresje mam od okolo roku-nie caly czas.

Gość ciekawska?
Taaa, depresje masz od roku. Z nim bylas 8,5 roku i jeszcze przed nim probowals sie targnac na wlasne zycie..... To sie wkoncu zdecyduj na jedna wersje.

Gość ciekawska?
Jakby cie tak bardzo kochal, jak piszesz, to by cie nie zdradzil, no i teraz nie znalazl sobie innej.

Gość swiatmisiezawalil
on wiele razy chcial mi pomoc! wiedzial ze potrzebuje lekarza chcial isc ze mna ale ja sie balam i wstydzilam. pierwsza proba odebrania zycia to byla mlodziencza glupota z blachych powodow.. jestem z nim bardzo szczesliwa on jest tylko moja radoscia w tym zyciu!

Gość ciekawska?
zjandziesz nowa radosc....