Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekoracje/bukiety

portfolio-florystka-dekoracje-poznań

Polecane posty

Gość dekoracje/bukiety

Witam! Ukończyłam kursy florystyczne. Mam już nieco praktyki jako florystka i dekoratorka przy obsłudze ślubów i wesel. Mam też kilkuletnie doświadczenie w dekorowaniu i układaniu kompozycji kwiatowych dla bliższych i dalszych znajomych. Chętnie wykonam po kosztach wszelkiego rodzaju bukiety, wiązanki, dekoracje ślubne: do kościoła, na samochód, salę, butonierki... Czyli płacicie Państwo tylko za materiały do wykonania dekoracji. Posiadam też do wypożyczenia i wykorzystanie także swoje elementy dekoracyjne. Wykonam projekt od podstaw, uwzględniając indywidualne upodobania i potrzeby. Jeśli macie swój pomysł, wykonam go. Teraz postanowiłam zająć się tym zawodowo. W związku z czym potrzebne jest mi portfolio. Posiadam co prawda dokumentację dotychczasowej pracy, lecz na pewno przyda się więcej:) Oferta dotyczy Poznania i bliskich okolic. Kontakt: e-mail: dekoracje_bukiety @gazeta.pl ***przy wysyłaniu maila, przed @ trzeba usunąć spację***

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.

Gość Jerzy 35
Nasz ślub bardzo nas stresował. Strasznie stresowała nas cała otoczka wesela- kupno sukni, wybór zespołu itp. Na dekoracje nie starczyło nam czasu. Postanowiliśmy część obowiązków zlecić fachowcom , było warto. Całość wyglądała przecudnie, dekoracje jak z bajki Polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/.