Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doradca_Liderin

porady

Polecane posty

Witajcie, Jestem doradcą online marki Liderin. Moja obecność na tym forum jest wynikiem kampanii informacyjnej i edukacyjnej dla mężczyzn. Jeśli macie jakiekolwiek pytania związane z poprawą jakości życia seksualnego zapraszam do dyskusji w tym temacie. Jestem do Waszej dyspozycji.

Gość carlica
zauwazylam pewne problemy z erekcja u mojego partnera. oczywiscie nie chce pojsc do lekarza, juz nie wiem jak mam go namawiac:] co oprócz lekow moze pomoc? cos co moglabym mu zasugerowac lub podsunac w domu.

Tego typu dolegliwość powinno konsultować się z lekarzem. W domu możemy tylko spróbować poprawić nasz tryb życia, ponieważ jest to kluczowe dla zachowania dobrej kondycji. Czy Twój partner uprawa sport? Jak się odżywia?

myslisz ze ktos wiecej Cię potraktuje na powaznie? przeciez kazdy tu sobie moze cos takiego jak Ty napisac..

Gość Kastian56910
moj partner luca9 cierpi na impotencje :( co mozemy zrobic

Gość kastian aka rozjebana dupa
czym myć ptaka moj Romek mówi ze mi "capi;

Gość Kastian56910
i mam pytanie mam krzywego penisa leci mi w prawo co robic ?

"myslisz ze ktos wiecej Cię potraktuje na powaznie? przeciez kazdy tu sobie moze cos takiego jak Ty napisac.. " Użytkownicy sami to zweryfikują. Chciałbym uświadomić mężczyzn, że sprawy dotyczące problemów z życiem seksualnym można leczyć pod kontrolą lekarzy, czasem nawet bez użycia lekarstw.

Gość amelkaa13
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem. Wejdź na dyskrecja.pl

Gość postamolowa
Mam stulejke w wieku 21 lat. Jak sie tego pozbyc?

Gość kasiaruchasia
Hej czy uprawianie sexu analnego jest szkodliwe dla zdrowia?

Gość doktor nauk metodycznych
@kasiaruchasia, tak oczywiście walenie w odbyt, obojetnie czy to kobietę, czy faceta świadczy o spedaleniu jednostki. Jeżeli wcześnie taka walona kobieta nie zemrze na raka jelita grubego, to wykończy się na hiv

"postamolowa Mam stulejke w wieku 21 lat. Jak sie tego pozbyc?" Konieczna jest wizyta u specjalisty. Usunięcie stulejki wiąże się z prostym zabiegiem wykonywanym pod znieczuleniem.

Gość carlica
"doradca_Liderin Tego typu dolegliwość powinno konsultować się z lekarzem. W domu możemy tylko spróbować poprawić nasz tryb życia, ponieważ jest to kluczowe dla zachowania dobrej kondycji. Czy Twój partner uprawa sport? Jak się odżywia?" Uprawia sport, ale nieregularnie, a na codzien pracuje w biurze. za to dieta jest straszna:P rozumiem, ze na poczatek trzeba poprawic te dwie kwestie?

To jest podstawa przy leczeniu problemów seksualnych- bardzo ważne jest zachowanie dobrej kondycji. Jeśli to nie pomoże do leczenia będzie można dołączyć suplementy. Są ich dwa rodzaje- działające doraźnie, które zażywamy przed stosunkiem oraz takie, które przyjmujemy regularnie i mają ogólnie poprawić naszą sprawność seksualną. Wszystko zależne jest od wieku i skali problemu dlatego polecam wizytę u specjalisty przed zażyciem tego typu preparatów.

Gość carlica
moj partner jest jeszcze mlody, okolo 30. postaram sie go namowic na te zmiany:]

O doborze suplementu zadecyduje lekarz. Przykładowe nazwy to np. Permen, który stosujemy regularnie lub Liderin, który można stosować doraźnie.

Gość carlica
sa to chyba srodki dostepne bez recepty, czyli mozemy tez sami kupic je w aptece?

Faktycznie są to środki dostępne bez recepty i teoretycznie można kupić je samemu w aptece. Odradzam jednak takie rozwiązanie. Nie są to środki typowo lecznicze i nie dla każdego mogą być odpowiednie. Proszę spróbować namówić partnera na wizytę u specjalisty jeśli problem będzie się przedłużał.

Gość carlica
chyba udalo mi sue namowic go na wizyte u lekarza, mam nadzieje, ze nie rozmysli sie zaraz przed:P

Bardzo dobrze, że wybiera się do lekarza. Mam nadzieje, że nie jest to nic poważnego i szybko wszystko wróci do normy, jednak wizyta lekarska może bardzo pomóc w szybkim wyleczeniu nawet mało skomplikowanych przypadłości.

Gość carlica
na szczescie nie, juz po:p ogolnie jest ok, musi tylko zdrowo sie odzywiac i duzo ruszac, a wiec rady byly trafne;) zapomnial sie tylko podpytac o jakies tabletki konkretne bo lekarz powiedzial, ze mozna cos lykac, ale jeszcze sie wstrzymamy.

Lepiej, żeby o tabletkach lekarza sam zadecydował jeśli uzna, że są konieczne. Jeśli podpowiedziałby jakieś nazwy zapewne partner sam kupiłby je w aptece i zażywał na własną rękę.