szaraaaa 0 Napisano Luty 2, 2011 prosze o pomoc jesli ktoras z pan poroniła jak to wygladało miałam skrzepy i krwawiłam a pozniej wyleciało ze mnie jajeczko białe troche z krwi czy to błonka płodowa??napiszcie jesli ktos tak miał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaraaaa 0 Napisano Luty 2, 2011 prosze napiszcie cos:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donatelll Napisano Luty 2, 2011 bardzo mi przykro :( trzymaj sie jakoś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawska? Napisano Luty 2, 2011 Musisz sie zglosic do lekarza, bo macica sie sama nie oczysci. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaraaaa 0 Napisano Luty 2, 2011 trzymam sie mam juz dzidzie ale chciałabym wiedziec czy ta kulka biała to ta błonka zeby nieisc na czyszczenie boje sie tego bardzo?????mam w piatek wizyte ale miała tak ktoras ze kulka biała przy krwawieniu wyleciała jakby watka?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaraaaa 0 Napisano Luty 2, 2011 byłam u lekarza powiedział ze moze samo sie oczysci dlatego pytam o ta kulke czy to mógł byc pecherzyk płodowy?????????:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Master111 0 Napisano Luty 2, 2011 Zrób USG. Ale raczej poroniłaś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szaraaaa 0 Napisano Luty 2, 2011 byłam u ginekologa ale powiedział ze mam przyjsc w piatek robił badania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Master111 0 Napisano Luty 2, 2011 To już za dwa dni. Po prostu spokojnie czekaj. Wszystko będzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach