Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolita7878

byc niedostepna na samym wstepie??

Polecane posty

Gość lolita7878

Czesc:) napisal do mnie taki koles na nk. Widzialam go kilka razy ale on nie zwracal na mnie uwagi. Slyszalam tylko jak kolezanki wzdychaja na jego punkcie (jest mega przystojny). Napisal ze mam cudne zdjecie i czy mam gg to bysmy sobie porozmawiali. Ja oczywiscie chce mu dac to gg tylko nie od razu. Zeby nie pomyslal ze jestem kolejna na niego napalana dziewczyna ktora gdy sie ja o cos poprosi to leci na zawolanie. Co powinnam mu napisac? Cos fajnego, moze smiesznego... Sama nie wiem... Dajcie jakies propozycje:)

Gość lolita7878
czy moze poprostu od razu dac mu moj numer gg... ;/ I prosze bez glupich tekstow:)

Gość kotkapa
powiedz ze ten numer tylko dla vipow i musi na niego zasluzyc;D

Gość karaoke-oke-oke
daj mu numer gg a potem bądż ciągle niedostepna:))

Gość dede1
to ostatnie jest wyjątkowo głupie , tylko go zirytujesz a tak na marginesie , to zawieranie znajomości , wyłącznie na podstawie zdjęcia jest mocno wątpliwe ,

Gość jghjtyjtyj
gdy zycie ci zbrzydlo i stalo sie pieklem, wloz glowe do muszli i nakryj sie deklem. a co do pytania - myslisz, ze takie gierki powoduja, ze faceci bardziej staraja sie o dziewczyny? nic bardziej mylnego, jak tylko zobaczy ze bawisz sie, udajesz niedostepna kopnie cie w tylek i poszuka latwiejszej zdobyczy, a ty bedziesz sobie pluc w brode. a tak na marginesie - te znajomosci zawierane na NK (bo komus sie zdjecie spodobalo) to o kant tylka potluc. raczej tak nie pisza wartosciowi ludzie.

Gość lolita7878
tak, tylko ze my sie widzielismy kilka razy. Tyle ze nie rozmawialismy. I moze to jest wlasnie jakis sposob zeby poznal mnie z charakteru a nie z wygladu. I wlasnie dobrze by bylo jak by sie jacys faceci wypowiedzili na ten temat;P

Gość kapturek16
hm... Co do takich znajomosci przez nk to moim zdanie faktycznie nie jest dobry pomysl. Bo podoba sie mu tylko twoje zdjecie. A skoro prosi o gg to faktycznie moze byc jakis krok do dalszej znajomosci przez poznanie sie. Co do Twojego pytania, to... mozesz dokladnie napisac co Ci wyslal?

Gość lolita7878
zapytal czy mam gg bo chcial porozmawiac... No i wlasnie ja myslalam zeby od razy mu nie dawac to gg. TYlko nie wiem co napisac no i teraz to wogole mam watpliwosci czy to dobry pomysl...

Gość kapturek16
ja bym dala od razu mu ten numer a pozniej bym pokazala jaka jestem naprawde:) Ale to jest moje zdanie:)

Gość Misiek...
i tak tylko cie wyrucha i zostawi powodzenia

Gość lolita7878
A zaklad ze nie? Nawet jak by mial to na mysli i mi to powiedzuial albo zaczal by dzialac miala bym go gdzies. Ale narazie chciala bym go poznac i on mnie. Tylko wlasanie nie wiem co robic...

Gość Kat66
napewno mu nie pisz ze sie musi postarac o ten numer tak jak kto swyzej to napisal...wystraszysz go tylko

Gość ciekawski gosc
daj mu wszystko od razu i sprawdzisz:P

Gość Jola2
daj mu ten numer poprostu...