Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leleleleleleleellelelelelelele

JAK POZBIERAĆ SIĘ W SZKOLE?? POMOCY

Polecane posty

otóż mam taki problem, od jakiegos czasu wgle nie idzie mi w szkole nie potrafie sie na niczym skupic, moge sie uczyc i uczyc i nic mi nie wchodzi d otej glupiej glowy, a naprawde sie staram , na semestr mialam srednią 3,0 teraz ( jestem w drugiej klasielicuem) w gimnazjum nigdy nie schodzilam ponizej sredniej 5,0 i prawie wgl sie nie uczylam nauka poprostu sama mi wchodzila do glowy, a teraz chociaz sie staram to nie potrafie sie skoncentrowac....na nowy semestr juz mam pare jedynak chociaz ciagle sie ucze...wgle nie mam sily, wracam ze szkoly i jestem taka zmeczona ze nie mam nanic sily....co mam robic?? jak nadrobic te zaleglosci?? one ciagle rosną....nie wiem jak sobie pomoc...

przyjde ze szkoly to mam mase obowiazkow, dzieckiem trzeba sie zajac :(

Gość Anonim ;D
Masz dziecko? Aha. To masz pecha.

nie przejmuj sie ja mam srednią 2.5 :D 3.0 w liceum to nie jest zle, moze masz chwilowe załamanie czy cos :)

Gość lelelellelelellelellelellelele
nie mam dziecka....to podszyw

Gość Ja widzę tylko jedno
musisz porozmawiac o tej sytuacji z rodzicami.Może masz za dużo obowiązków poza nauką.Może powinni iśc z Tobą do lekarza i zrobic Ci kompleksowe badania?Cos musi byc powodem takiej sytuacji.Czy w domu wszystko w porządku,jak dogadujesz się z klasą?

Gość Magda Anna Marii
powinnaś to obejrzeć: http://chomikuj.pl/?page=316315 Musisz bowiem przede wszystkim odbudować swoją wartość i uwierzyć w siebie

Byłaś z tym u lekarza? Czasami przy problemy z tarczycą powodują zaburzenia koncentracji, nie można się skupić na niczym... Warto byłoby to sprawdzić.